Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ja po tym cylku, tzn po tymjak dostalam @, tez postanowila razem z mężem ze staram sie,ale nie tak goraczkowo, na luza, jak bedzie to super, jak nie to poczekamy n aten moment tyle ile bedzie trzeba. a póki co korzystam ze słonca i truskawek :laugh:
Elżbietko chcialabym i to bardzo , ale jakos nie licze na fasoleczke .... wszystko mnie boli tak jakbym miala @ dostac .... i te glupie uczucie - "oj chyba dostalam @" i sru do kibelka ... niom ale jej nie ma ...juz sama nie wiem co o tym myslec ....
Wiesz , raczej bedzie tak jak jest mi to "pisane" tam na gorze ...ale dziekuje za slowa otuchy ... mam nadzieje ze to przetrzymam i sie nie zalamie nerwowo :
Dziewczynki-napewno wszystkie doczekamy tej pięknej chwili jak zobaczymy dwie krechy na teściku i doczekamy się upragnionych BOBASKÓW ;D,może nie w tym miesiącu ale napewno.Głowki do góry"-wiara czyni cuda"