reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak długo się staramy?

Więc tak: w nocy zero siusiu i rano teścik ;D kumam
we wtorek się dowiemy ... :laugh:

reklama
IZABELKA trzymam kciuki za II na tescie !!!
My staramy sie od 10 m-cy.Kupilam testy owulacyjne, pozyjemy-zobaczymy. Bo teraz mam zamieszanie w pracy, duzo stresow, pewnie prolaktyna skacze , a to nie za dobrze. Musze ja zbadac. I meza nasionka tez zbadamy.
POZDRAWIAM STARAJACE SIE :D

Hej dziewczynki!
My staramy się od grudnia 2004r.
Strasznie mi się dłuży.
Ten cykl chyba niczym nie zaowocuje ale ja ciągle mam iskierkę nadziei w sercu.
Przecież dzidzia przychodzi w najmniejspodziewanym momencie.
Pozdrawiam Was wszystkie i życzę Wam jak i sobie szybkiego zafasolkowania :) Buziaczki :*

My jeszcze starań nie zaczęliśmy, ale mam nadzieję, że jak zaczniemy to nie będziemy musieli długo czekać..oj mam nadzieję, mam :D

My z moim mezem takie "prawdziwe" starania o dzidzie rozpoczelismy od tego miesiaca i jak narazie nie widac rezultatow ;) .... ale nic najwazniejsze to nie zalamywac sie i "dzialac" dalej :)

Izabelka trzymam kciuki abys jutro zobaczyla II na tesciku :) .... jejq jak ten czas wono leci ... ja chce juz wtorek  :laugh:

pozdrawiam :-* Monika

Wiecie co ja juz nawet nie pamietam od kiedy sie staramy pierwsze 2 upragnione krechy zobaczylam w marcu 2004 ale moja radosc nie trwala dlugo zaledwie 4 dni , potem po 9 miesiacach zobaczylam je ponownie ale tym razem cieszylam sie dluzej bo az 8 tyg. i wykonano zabieg z powodu pustego pechrzyka ciazowego i w sumie po [przymusowej przerwie to jest moj 2 cylk staran i mam nie slabnaca nadzieje ze tym raem sie uda  :) :)

Wielkie dzikei za kciuki napewno sie przydadza :) ja tez za Was wszystkie mocno je sciskam :)

My tak jak DreamsAboutBaby staramy sie od grudnia zeszłego roku :) ja mam dziwne przeczucia że w wakacje uda mi się zaciążyć... ale jak już duuuużo razy pisałam... wszystko zależy od Boga ;D
Trzymam za Was wszystkie strasznie mocno kciuki, bo tak się strasznie bardzo do Was przywiązałam że... szkoda gadać ... :D :D :D Ale jakoś się stresuję Izabelko bo bardzo chcę żebyś ujrzała jutro dwie kreseczki... może to dziwnie brzmi, ale naprawdę tak czuję :)
Pozdrawiam :)

reklama
ja mam przeczucie, wiem to, ze w przyszłym roku bede (nie tylko ja ;)) legalnie świetować Dzień Matki! co wy na to?dopisujecie sie do świętujących?
teraz mnie troszka pobolewa w dole brzuszka, chyba wstrętna @ sie wyłania zza zakretu.... :mad: :mad: ::) ::)

Do góry