• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Jak duże prawdopodobieństwo ciąży?

Dzisiaj wraz z dziewczyną odbyliśmy stosunek bez zabezpieczenia. Robiliśmy już tak kilka razy jednak tym razem po wyciągnięciu penisa z pochwy zauważyłem na nim białą maź podobna do spermy. Dodam że jestem pewny, że nie skończyłem ponieważ zawsze to czuję a i problemów z przedwczesnym wtryskiem nigdy nie miałem. Czy jest jakiś inny wytłumaczenie niż to że była to moja sperma?

reklama
A może partnerka ma po prostu zapalenie pochwy często to białe uplawy a tak na przyszłość jak nie chcecie być jeszcze rodzicami to się zabezpieczajcie:p sex bez gumki przyjemny ok ale na co Wam nie potrzebny stres???

w sumie jak tak o tym pomyślę to wieczór wcześniej pękła nam prezerwatywa i nastepnego poranka moja partnerka dopiero się zorientowała i oczywiście się go pozbyła. Jednak według tego co czytam żadnych objawów zapalenia pochwy nie miała.

Bazuj dalej tylko na necie to powodzenia .... Każdy organizm jest inny i inaczej się to objawia . Proste

Szczęśliwa Mama [emoji176][emoji176]od 5 lat [emoji173][emoji173][emoji173]

reklama
Rozumiem, że każdy organizm jest inny, ale jeżeli kobieta mi mówi, że nie czuła się inaczej od każdego innego dnia ani nic no to raczej zakładam, że żadnego zapalenia nie ma
Nie wiem ile masz lat ale kobieta może mieć infekcje nawet o tym nie wiedząc.Rodzajów jest kilka a najczęstsze candida poczytajcie oboje każda kobieta może taka infekcje przechodzić inaczej.Kurde nie rozumiem jednego bzykacie się bez gumy a później na necie szukacie wytłumaczenia co się Wam mogło przydazyc ludzie mamy XXI wiek o swoim ciele wiemy bardzo dużo a zaczynając współżycie trzeba troszkę poczytać a nie tylko praktykować a później"LO jezu"

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry