• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

jak i ile śpią Wasze Pociechy?

reklama
jak wyglada sytuacja ze spaniem w przedszkolu w 4-latkach? tez maja lezakowanie?
pytam, bo u nas w zeszlym roku, ze wzgledu na brak warunkow lokalowych, nie bylo spania w zadnej grupie. a teraz- w nowym budynku-nie wiem, jak bedzie. szczerze-nie chcialabym lezakowania, bo Julitka bedzie pozno chodzila spac.

u Zuzi w przedszkolu śpią tylko maluchy ,średniaki mają tylko odpoczynek po obiedzie. Zuzia od miesiąca mi nie śpi i ja się z tego cieszę bo już nie jest jej to potrzebne, wcześniej chodzi spać, nie trzeba wszystkiego dostosowywać do jej pory spania,ale ten okres przejściowy był trudny bo z jednej strony nie chciała spać ,ale były też momenty kiedy była bardzo zmęczona i jęcząca;)

Maciuś przechodzi właśnie ten etap przejściowy, o którym pisała Luandzia i ciężko czasem jest, ale fakt, plus jest taki, że bez problemu zasypia wieczorem. U nas czterolatki chyba już nie leżakują.

reklama
U nas czterolatki też już nie leżakują:no: z czego bardzo sie cieszę, bo od poniedziałku panie zrezygnowały już z leżakowania i Tuśka wreszcie chodzi normalnie spać, a nie przed 22:wściekła/y: ale u Szymka w przedszkolu czterolatki mają leżakowanie nadal:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry