Dzięki dziewczyny!!!
Gosiu a powiedz mi jedno. Bo moja spacerówka nie rozkłada się kompletnie do pozycji leżącej tylko tak do prawie leżącej. Coś jak w wózkach Quinny. Jak myslisz, czy w takiej nie leżącej pozycji też się ten śpiworek sprawdzi?
Gosiu a powiedz mi jedno. Bo moja spacerówka nie rozkłada się kompletnie do pozycji leżącej tylko tak do prawie leżącej. Coś jak w wózkach Quinny. Jak myslisz, czy w takiej nie leżącej pozycji też się ten śpiworek sprawdzi?
Karolinka jest troszkę starsza ale mam dokładnie to samo jak mam ją ubierać to dostaje białej gorączki bo zawsze jest niesamowity płacz. Mam nadzieję że to samo przejdzie. Ps odkąd sztywno trzyma główkę z czapką jest ciut lepiej;-)
...jak była mniejsza nie było z tym aż takiego problemu...teraz włożenie bucika graniczy nieraz z cudem
...i do tej pory nie znalazłam "lekarstwa" na te histerie...poprostu robię swoje...ale ja to tłumaczę sobie w ten sposób że moje dziecko ma tak dużo do zrobienia ;-) że ubieranie się jest dla Niej niepotrzebną stratą czasu...