Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Od czwartego miesiąca czyli od zaczętego czwartego. Ale wiadomo, że ważna jest indywidualna gotowość dziecka. Pamiętaj, że producent może sobie napisac byle co, a jednak nosidła są dla siedzacych dzieci.Dziewczyny śmieszne pytanie,ale ważnenp. jeśli nosidła używa się od czwartego miesiąca,to znaczy,że kiedy zaczyna się 4 miesiąc czy kiedy kończy?
![]()
Od początku kiedy zaczyna się 4 miesiącDziewczyny śmieszne pytanie,ale ważnenp. jeśli nosidła używa się od czwartego miesiąca,to znaczy,że kiedy zaczyna się 4 miesiąc czy kiedy kończy?
![]()
MarsupiA ja rozumiem to tak, kiedy maluch skonczy 4 miesiące. Co to za nosidło? Jak wygląda wtedy główka dziecka? Czy nie wisi za bardzo? Czy musi samo trzymać głowę,czy przylega do twojego ciała?
Pytam fizjoterapeutę, spojrzał i powiedział od 4m. No zobaczymy, jeszcze mam chustę w zanadrzu...O kurcze opinie widzę podzielone. Ja bym strzelała że od rozpoczętego 4.
Może najlepiej poradzić się doradcy?