Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witajcie dziewczyny jestem nowa i właśnie się zalogowałąm by się dowiedzieć jak zachęcacie roczne dzieci do spania w nocy? Bo moja Weronika budzi sie co dwie godziny i krzyczy w niebogłosy aż ją poprzytulam-żadna metoda płaczu kontrolowaneog nie działą bo Małą potrafi płąkać przez co najmniej godzinę!!! Jeśli ta książka jest w stanie coś mi pomóć to proszę przyśłijcie mi i napiszice jakie macie doświadczenia z nią związane) pozdrawiamy )
proszę, niech mi ktos pomoże, jest coraz trudniej. malutka ma 6 miesięcy a usypia tylko przy cycu i budzi sie w nocy co 2 godziny. prześlijcie mi książeczkę, please.... :
hmm wszytskie mamy pisze ze ksiazeczka jest rewelacyjna wiec i mi moze sie pzyda od poczatku bedemiala sposob na usypianie dziecka hii bede wdzieczna za przeslanie kama0019@poczta.fm