Ja też poprosze wychowanie na meil : anipio@gemini.net.pl
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Po pierwsze To wszystkiego najlepszego z okazji pierwszych urodzin!!!:-)Moja corka ma roczek i chcialabym ja nauczyc np. chodzic spac o 20-21. niestety mi sie to nie udaje czy ktoras z was moze mi powiedziec jak zmienic godzine zasypiania u dziecka... vanessa ma dopiero roczek a zasypia o 22 nawet czasami o 24 :-(![]()
Bo moje dziecko tez jesli nie raz mi sie nie stety zdarzy zeby poszlo kolo 16ej na drzemke(odstawilam ja od piersi w dzien i dlatego ma problem z zasnienciem) to pozniej wieczorem mamy problem.Ale normalnie to o 20:00 po kapieli juz nam spi.Ale trzeba pilnowac spania w dzien.Najlepiej jakby dziecko najpozniej kolo 12:00 robilo sobie drzemke i to koniec.Wtedy napewno pojdzie normalnie spac wieczorem:-) witam
Hej brac na przetrzymanie to nie zadna sztuka wg mnie dziecko czuje sie opuszczone i nie wie co sie dzieje ze nagle zostalo samo. Sprobuj albo zastosowac metode podnoszenia i kladenia do skutku az sie uspokoi albo poloz ja na bok zacznij poklepywac rytmicznie w rytm bicia serca z mowiemiem lekkiego sz... sz... u mnie to zadzialalo i teraz mala klade pobawi sie w lozeczku i sama zapypia. Zastosowanie latwego planu wg ksiazki Tracy Hogg tez jest dobre - za jej pomoca zrezygnowalismy ze smoka w 3 dni![]()