Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
przeczytałam..prawie wszytko..w domu nie moge korzystac z komputera bo mam pełna inwigilację..., ale czekam na inne wpisy... w poniedziałek na pewno zapoznam sie z każda wypowiedzią...
a jak na razie wielkie dzięki :-)
wierzcie mi naprawdę trudno jest przekreślić jakimś tam "juz Cie nie kocham" gdy przeżyło się te kilkanaście lat razem i w dodatku ma się małe dzieci .. nie chcę się okazać ostatnia suką .. i do tego rodzina... zlinczuja mnie !!
Macie jakies pomysly?
A może ktoś był w podobnej sytuacji?:-(

i tu się z tobą zgadzam w 100% ja też bałam się tej rozmowy z mężem ale w końcu trzeba było usiąść i pogadaćRozmowa, rozmowa i jeszcze raz rozmowa, facetowi regularnie sa przyprawiane rogi i to czuje , co z tego ze nie widzi, zachowuje sie jak zdradzany maz , trzeba usiasc i powiedziec: "nie kocham cie, chce odejsc bo sie razem tylko meczymy co z tym zrobimy?Chce sie rozstac w kulturalny sposób", i zrobic to od razu a nie czekac nastepne 2 lata na rewolucje i na to ze problem sam zniknie, padla prosba o rady, rad byla cala masa i nie widze jakos tekstu (chyba ze przeoczylam), dzieki za rady skoncze to raz na zawsze tylko gdybanie, a teraz sie nie wyprowadze, nie ma opcji itd.Glowa do góry i trzeba rozwiazac sprawe, a nie liczyc na cud.
i tak zrobiłam powiedziałam nie kocham cię nic tego nie zmieni a ponieważ szanuję ciebie jako człowieka ojca dzieci nie chcę cię ranić i oszukiwać odchodzę teraz możemy porozmawiać o tym jak rozwiązać sprawę dzieci oboje wiedzieliśmy że dzieci zostaną ze mną ale trzeba było omówić sprawę łożenia na dzieci kontaktów itp..wszelkie inne sprawy i problemy związane z dziećmi teraz omawiamy na spokojnie czy t
o przy kawie czy przez telefon..wiem że taka rozzmowa nie jest łatwa u mnie też były łzy emocje pytanie exa dlaczego???żal i pretensje mojej i jego rodziny...ale wiedziałam że nikt tego za mnie nie zrobi a nie chciałam go oszukiwać bo to nie feer
dlatego nikt tego za ciebie nie zrbi musisz sama w sobie rozważyć wszystkie za i przeciw i jeżeli jesteś pewna że chcesz odejść to zrób to i nie czekaj kolejnych dni tygodni miesięcy bo to tylko pogarsza twoją jego i dzieci sytuację