Jśli pediatra podejrzewa żółtaczkę pokarmową to odstawiamy maleństwo od piersi na 48 godzin, ale tylko w ten sposób się to robi , i daje się maleństwu konkretna mieszankę nutrmigen. Ja musiałam tak zrobic bo Zosia była trzy razy hospitalizowana z powodu żółtaczki. Na szczęście po tych trzech dniach bez cyca z lubością się na niego rzuciłą i tak jej zostało do dzisiaj
Kokoszka dziwne metody ma ten pediatra, że odstawia dziecko na jeden dzień... na twoim miejkscu bym się z kimś skonsultowała.
Kokoszka dziwne metody ma ten pediatra, że odstawia dziecko na jeden dzień... na twoim miejkscu bym się z kimś skonsultowała.
mialam identycznie jak wy i pozwoliłam na to by mój syn spał ze mna do skończenia przez niego roku
powiem wam jedno mi to zajeło tydzień wam jeżeli zaczniecie od razy zajmie jakieś dwa trzy dni im dłużej będziecie utrzymywać taka sytuacje tym gorzej dla was i dla maleństwa. obawiam sie też że bez płaczu sie nie obejdzie ile ja sie naczytałam forum i książek na ten temat nic niestety nie pomogło mój plan runął po 5!minutach i tu pomocny okazał sie tata