anineczka
królowa mrówek :P
Ja jednak znalazłam kilka tematów w tym dziale odnośnie smoczka i je połączyłam.
Masz teraz 5 stron lektury.
Masz teraz 5 stron lektury.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
powodzenia

Probowalam jej juz pare razy odstawic,ale za kazdym razem straszne awantury robila....Przedwczoraj rozmawialysmy o chorych dzieciach w szpitalu i ja mowie ze bardzo by sie ucieszyly jakbysmy zaniosly niunie i im podarowaly,no i Viki bez problemu sie zgodzila,co dotad bylo nie do pomyslenia...Co najdziwniejsze tylko raz zapytala o smoczka a przedtem jak jej tylko zniknal z pola widzenia to szalala
Noc byla ciezka bo budzila sie co chwile poplakiwala i widac bylo ze cos jej brakuje,nie mowiac o tym ze zwykle zasypia o 9.30 a tym razem kolo polnocy...ale jestem bardzo dumna z mojej corci bo widze ze jest jej bardzo ciezko bez jej przyjaciela ale stara sie jakos to przezwyciezyc ,ja staram sie duzo czasu jej poswiecic ,czymsc ciagle ja zajmowac,zebypomoc jej zapomniec,jest jej ciezej tym bardzaiej ze jej mala siostra uzywa niunia do usypiania,staram sie je przed Vika ukrywac.