L4dY-bIrd
doula
tak jak w tytule 
Jak przygotować malucha do pujścia do przeczkola ?

Jak przygotować malucha do pujścia do przeczkola ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

Wiadomo jak każdemu rodzicowi zależy mi przede wszystkim na dobrej opiece, przystępnej cenie i ofercie;-) W moim "wielkim mieście" prywatnych placówek jest tyle samo ile państwowych. Ceny w okolicach 800-1000. Wielkiego zawrotu głowy przy wyborze mieć więc nie będę ;-) Za to ma problem z dobrym przygotowaniem dziecka do przedszkola. Poi co od czasu do czasu (ze względu na pracę zmianową) chodziłam z nią na spotkania Klubu mam i tam Majka bawiła się z dziećmi. Oczywiście place zbaw też odwiedzamy Ale co jeszcze? Baardzo powoli uczymy się korzystać z nocniczka;-) Co do samodzielnego jedzenia nie ma żadnych probllemów :-)
 Wiadomo jak każdemu rodzicowi zależy mi przede wszystkim na dobrej opiece, przystępnej cenie i ofercie;-) W moim "wielkim mieście" prywatnych placówek jest tyle samo ile państwowych. Ceny w okolicach 800-1000. Wielkiego zawrotu głowy przy wyborze mieć więc nie będę ;-) Za to ma problem z dobrym przygotowaniem dziecka do przedszkola. Poi co od czasu do czasu (ze względu na pracę zmianową) chodziłam z nią na spotkania Klubu mam i tam Majka bawiła się z dziećmi. Oczywiście place zbaw też odwiedzamy Ale co jeszcze? Baardzo powoli uczymy się korzystać z nocniczka;-) Co do samodzielnego jedzenia nie ma żadnych probllemów :-)