• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Jak rosną styczniowe dzieciaczki ....

Anetrix mała jest ok. Wiesz przecież, boś mądra babka jest, że na wagę ma wpływ wiele rzeczy, a Twoja księżniczka od teraz o siebie dba, bo na figurze jej zależny:-D:-D:-D:-D:-D;-);-);-);-)

yol_a,niestety najmniej doświadczenia mam w kwestii karmienia piersią i tutaj bardzo doceniam pomoc Waszą,mam które już wcześniej karmiły z powodzeniem:happy2:
i tak jestem z siebie dumna,że karmię już tak długo...chociaż nie bez problemów :-)

reklama
anetrix pamiętam jak się martwiłaś, że trzech tygodni nie dasz rady a tu ponad trzy miesiące:)))
a mój Spaślaczek dziś zaważył 6600!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wronek niedługo Cię dopędzimy:)), on już prawie podwoił wagę:szok::szok:

Tymuś waga urodzeniowa 3100, obecnie, 3 dni przed ukończeniem trzeciego miesiąca 6100 :tak:
A wiele maluszków już 7 kg notuje pewnie szczególnie te urodzone w okolicach 4 kg... no jest co nosić, jest :tak:

moja Amela była ważona w czwartek w 13 tyg i waży tylko 5200 g - jak jeszcze spanie na niższy centyl z waga to dokarmianko bedzie - wsumie już dokarmiam czasami bo sie boje o nią -a czasem po cycku drze się w niebogłosy . martwie isę bomam prawie najmniejsza kruszyne na forum ...

Mój M. tez chyba Pudzianem nie będzie. Urodzony 3700, w szpitalu spadek do 3400, w 11 tygodniu 5560, potem był chory i mało jadł, ale na szczęście waga nie spadła. W 12 tygodniu 5640.
Tysiolek - Maluda będzie modelką i dba o linię :))
Dokarmiam Maksia sowim pokarmem, ale jak się zdarzy, że muszę podać mieszankę (Bebilon) to są brzydkie kupki. (Wczoraj były wodniste bez grudek, innym razem takie śluzowate).

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry