• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Jak rosniemy... :)

wczoraj znowu ważylismy Hubka i obecnie waży 8890g, czyli przez ostatni tydzien przybrał 140g:tak:, a w ostatni miesiąc jakieś 450g plus-minus :-) idzie jak burza, hehe:-D a to cieszy, bo to znaczy, że jedzonko które dostaje nareszcie mu służy :-) co za ulga :tak:

reklama
u nas po szcepieniu w zeszlym tygodniu waga: 8200 wiec w poltora miesiaca ok 400 g. to chyba juz taka norma dla tych ruchliwych malenstw:tak:

a na dlugosc jak ja mierzylam to wychodzi mi ok 80 czyli jakby przestala rosnac. i dobrze. w ciuszkach dluzej pochodzi:tak:

nasz Hubek się rozochocił i rosnie jak na drożdżach:tak:
ważylismy go znowu w poniedziałek iwskazywała waga 9130g :szok:szok!! bo tydzien wczesniej miał 8890g czyli przybrał w tydzien prawie 250g, co przy jego ruchliwości to naprawdę rekord:tak:

no to super ,ze Hubek tyje tak ładnie

ja miałam okazje zwazyc wczoraj Sare ale nie chciało mi sie jej tylu rzeczy rozbierac:zawstydzona/y:
jednak jestem szczesliwa bo Konrad schudł 3 kg i wyciagnał sie o 1,5 cm od sierpnia.duzy sukces a jak on sie cieszy:-)

super ze HUBCIO tak ladnie przybral a Kondzio schudl (Kondzio AGusiowy rzecz jasna)

Jenni tez ladnie wazy!

u nas waga nadal pokazuje ponizej 8kg zobaczymy co bedzie za 2 tygodnie u lekarza...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry