reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Jak rosniemy... :)

a mi mówią że Emilka jest duża :szok: a chyba mi schudła bo ją ważyłam ubraną i po kolacji i ważyła tyle co ostatnio u lekarz :baffled: bo nic ostatnio nie je wychodzi jej ząb i katar ją męczy więc pewnie przez to :sorry2:

ale duża to nie wiem o co im chodzi ......chyba że wysoka to tak :tak:

reklama
No, no , no- my tez chcemy taki fajny kawał chłopiny:-)

Lil kate, nie martw sie, Martyna jest po prostu drobna jak mama i super! Nie bedzie się potem zmagała z dietami cud:tak:

Tycia! Przeciez Konrad swietnie pasuje do siatki centylowej!Za pare lat, gdy polubi fryty,pizze i hamburgery to z sentymentem bedziesz wspominała jego chude raczki;-)

U nas sytuacja po dzisiejszej wizycie u pediatry wyglada tak:
Martusia 13 miesiecy i 13 dni-waga 10 500, wzrost 80cm:-):tak::-).
Jestem zachwycona:-)
Nie wiem czy pamietacie ale jak Marta miała 7 tygodni to wazyła 6,5 kg a na pół roku prawie 10kg:szok: Wtedy tez byłam pełna obaw a niektórzy lekarze jeszcze je podsycali i zaostrzali.:baffled: Na szczescie nasza pediatra cały czas była spokojna i przekonywała mnie, ze na pewno waga Martusi wyrówna sie i bedzie ok. A dzisiaj jest juz naprawde super-teraz wiem ,ze te wszystkie obawy były zupełnie niepotrzebne:-p

reklama
konrad ma wage miedzy 25 a 50 centylem,a wzrost 75-90:baffled:.Ogolnie nie narzekam;-).
Martusia cycusiowa i pewnie dlatego tak ladnie wyrosla z kg:tak:

Do góry