Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
maggusia ....przyjdzie przyjdzieTy czekasz na zajscie w ciaze a ja z utesknieniem na @![]()
.....no chyba że coś nabroiłaś;-)
powien tylko tyle , że dobrze że pojechałam większym samochodem, a mąż mnie zapytał czy aby mamy za co żyć, czy może udało mi się wydać wszystko:-):-):-):-) achhhhhhhhhhhh ci mężczyźni........dobrze, że nie widział torby z SEPHORY;-);-);-)Na poczatku miałam przeokropne mdłościale już przeszło , senność i otępienie mózgowe też - z dolegliwości z pierwszego trymestru zostało jeszcze rozchwianie emocjonalne o becnie jestem na etapie totalnej beznadziejności i jakiś dołek mnie złapał - naszczęście wiem, że to hormony i przejdzie
ale tak ogólenie czuje się dobrze maleństwo sobie rośnie a znim moj brzuchol który jest już dość okazałyna oko 4/5 miesiąc
no ale co zrobić....wygrzebałam z szafy ciążowe portki i łaże w nich
a jak u Ciebie? maluszek aktywny?

Daje o sobie ostro znać , fika i mam nieraz wrazenie, ze ociera się o mój brzuch od środka. Rafał w stałym kontakcie z potomkiem, Karola też uwielbia całować dzidzię, głaskać i ... aż się martwię co będzie po urodzeniu 

mój gin też tak powiedziałaqua, to ponoć z tymi brzuchami tak jest. Też miałam tkie wrazenie i... zmniejszał sie. Moja gin powiedziała, ze to sprawka jelit, a nie dziecka![]()
więc może nie zostane słonicą zbyt wcześnie