reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

Pozdrawiam wszystkich chorowitków i chorowitki, zdrowiejcie szybciutko!!
A u nas dzisiaj było przyjęcie urodzinowe Kazika, byli moi rodzice i rodzeństwo. Kazik po zdmuchnięciu świeczek strasznie sie wzruszył (odziedziczył charakterek po mamusi-ja też z tych płaczków jestem), serwowałam pieczone pomidory faszerowane mięsem i ryżem, pyszne!! Izkasłużę przepisem, jak Cię zainteresuje takie danie:-).
No i byliśmy dziś pierwszy raz na spacerku po Zosi ospie, było ciepło i tak wiosennie, że wreszcie odrobinę poprawił mi się humorek (ostatnio mam jakiegoś doła strasznego, do tego stopnia, że raz wyłam na łóżku godzinę , nie mogłam przestać, chociaż strasznie chciałam, a co gorsza nie mogłam wstać z łózka- czułam taką fizyczna niemoc, wreszcie tak intensywnie myslałam o tym , że muszę wstać , pozbierać się, mam wspaniałe dzieci i męża, muszę się z nimi pobawić, muszę im zrobić obiad, że mi się to udało. Później nastrój mi się poprawił i jakoś zupełnie nie mogłam zrozumieć , czemu tak się zachowywałam i co ze mną się działo. Dodam ,że byłam świeżo po lekturze książki Louise L.Hay Możesz uzdrowić swoje życie- nie wiem , może to ona tak na mnie wpłynęła.

reklama
suszi - ja poproszę o przepis na te pomidory!!!!!! - bo chciałabym zaprosić rodziców na obiad w nowym domku
a co do chwilowej niemocy - mnie też czasem ogarnia jak o tym wszystkim pomyślę! - nie wiem czym wszystkim, ale generalnie o życiu - trzymaj się !

a my PRZEPROWADZLILIŚMY SIĘ do nowego domku
mimo braku podłogi w salonie, kranu nad zlewem, wody w zmywarce - JEST SUPER!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Koga- super że już sie przeprowadziliscie ..teraz jesteście juz u siebie :tak::tak::-D:-Da spytam tak delikatnie delikatnie:sorry2::sorry2:...a teściowie wiedzą o waszej przeprowadzce?

Suszi- dobrze że u Was juz poprawa..ważne że Zosieńka juz zdrowa :-D:tak::tak:wszystkiego najlepszego dla Kazika
a co do niemocy ja tez tak mam czasami ...i do tego taka żłaość.. że ryczałabym cały dzień najchetniej :-:)-(

koga - ale macie superanckoooooo - nie ma jak u siebie - ja też tylko o tym marze
- u nas skończona instalacja elekt i w trakcie robienia wodna i co - tak,że jeszcze jest kupppaaa roboty ale i tam mam w planch przeprowadzić się czerwiec/lipiec - my mamy raczej musss bo we wrześniu już nie zmieścimy się w tym pokoiku :-) chyba,żę łóżeczko będzie podwieszane ;-)

Koga- gratulacje z okazji przeprowadzki!!Niech się wam dobrze mieszka :-)

my się przenosimy w przyszłym miesiącu :-)

dzięki dziewczyny!

ech .... ciężko mi się dziś skupić w pracy - myślę tylko o roletkach, które dziś zamontujemy:-p

koga co tam praca:-):-)
gratulacje.
mam nadzieję że pójdzie Wam szybciej niż nam:zawstydzona/y:
zresztą, kuchnię macie- bardzo fajną zresztą, łazienkę pewnie też więc żyć się da:-)
powodzenia i dużo szczęścia w nowym domku:-D

Suszi, dzieki za propozycje przepisowe, ale ja nie lubie cieplych pomidorow wiec raczej odpada;-)
Kogus - milego zamieszkanka (coz za slowotworstwo) w Nowym Gniazdku:-)

A my od dzis sami - na 3 miechy :-(

reklama
Do góry