Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
coś Ty, nie daję!
mój mąż siedzi z Agi w domu, ale musze to zmienić, bo M zaczyna popadać w jakieś dziwne stany emocjonalne, chyba dopada go znużenie ;-)
aktualnie szukam mieszkania dla nas, jak zmienię mieszkanie, zmienię pracę na bardziej stabilną czasowo - wtedy wyślę M do pracy na zmiany, no i pomyślę nad jakiś przedszkolem itp.
mój mąż siedzi z Agi w domu, ale musze to zmienić, bo M zaczyna popadać w jakieś dziwne stany emocjonalne, chyba dopada go znużenie ;-)
aktualnie szukam mieszkania dla nas, jak zmienię mieszkanie, zmienię pracę na bardziej stabilną czasowo - wtedy wyślę M do pracy na zmiany, no i pomyślę nad jakiś przedszkolem itp.
- generalnie w ciągu dnia na pytanie czy chciałby obejrzeć bajkę krzyczy nieee i ucieka
;-) - w końcu mamy pracujące muszą te same czynnośći domowe wykonać + po powrocie z pracy tak jak stoję zaczynam się bawić z Maksem - u fryzjera rok nie byłam, w końcu znalazłam chwilę na dentystę - ale różnicę też widzę istotną: jednak praca to mimo wszystko czas dla mnie- tzn. czuje się że ma się to "własne życie", a w domu z dziećmi to jednak ogromna rezygnacja z siebie - dlatego kibicuję bardzo mamom w domu!
.