Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
no i smaka ktos zrobil-wszystkie marcowe mamy tylko o kapuscie.ja tez oczywiscie teraz wcinam ,czesto mam tak ze bym sobie cos zjadla,ale konkretnie nie wiem co.a dzisiaj jakis placzliwy dzien mam ,ale tak bez powodu
hej Sylwia!
w końcu masz pełne prawo do małych smuteczków i niech nikt sie nie dziwi! - to też przywilej ciąży. miło jest tak sobie posmęcić zeby ktos inny mógł pocieszać
u mnie są też inne plusy ciąży- w końcu mam piersi, boskie cycuchy, mój mąż wkłada w nie głowę i krzyczy, że się dusi, a wcześniej mógł najwyżeć obić sobie nos o klatkę piersiową ;D
Co to jest ta kapusta z cukrem? Pierwszy raz slysze o czyms takim :
A nam sie wlasnie samochod popsul- na dodatek mechanik nie wie co sie stalo i czeka na elektryka. A my jutro rano mamy jechac na te badania!
ja przynajmniej robię saobie taką surówkę : kapusta kiszona + trochę cukru+trochę pokrojonej cebuli + trochę oliwy z oliwek albo wcinam samą kiszona ;D