reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

catherinka pisze:
Osinko, dzięki za tak obszerną odpowiedź... ale chodziło mi o to czy trzymacie dzieci w nosidłach, fotelikach czy czymś innym :laugh: :laugh: :laugh:

hihhihihi ale dałam czadu ;)
my wozilismy Agate w foteliku samochodowym włożonym do wózka

reklama
ja mojemu ubieram body z długim rękawem kaftanik i śpiochy na to pajacyk bawełnieany i czapa podwójna wózek wykładam podwójnie kocem i podwójnym go przykrywam jak mocno wieje to zakładam ochraniacz na wózek taki na nogi do ramion

ale i tak mały jest zawsze bardzo ciepły

wczoraj np był upał i poszlismy na spacerek do łazienek jednak jak zaglądałam we wszystkie wózki to dzieci były cholernie grubo poubierane jakieś czapy kaptury kombinezony do tego koce itd a mi Olek w tych ciuchasz wydawał się bardzo ciepły to nie wiem tamte dzieci chyba pływały

A ja się wczoraj załamałam jak zobaczyłam w jaki sposób ubrane są dzieci na dworze i porównałam to do Patrycji. ::) Jako że wczoraj było ciepło więc ubrałam ją: body z krótkim rękawkiem + bluzeczka (taka bawełniana) + polarek + ogrodniczki + skarpetki + "buciki" i przykryłam ją kocem...Jak zaglądałam do innych wózków i widzaiałam te kombinezony, grube koce, śpiworki...to sprawdzałam jak tam u Małej z ciepłem i było ok, więc stwierdziłam, że nie przegiełam ::)

wczoraj u nas było zimno (ok 10stopni) ale dzisiaj jest już ok 15 wiec mały jest w body, pajacyku bwaełniamym (czyli tak jak w domku) + czapeczka i kombinezon wiosenny no i kocyk cieniutki na nózki...

azik pisze:
wczoraj u nas było zimno (ok 10stopni) ale dzisiaj jest już ok 15 wiec mały jest w body, pajacyku bwaełniamym (czyli tak jak w domku) + czapeczka i kombinezon wiosenny no i kocyk cieniutki na nózki...

Azik, poceiszyłaś mnie, też jesteś z tych mam co tak ZIMNO ::) ubierają Maleństwa ;D

reklama
Hmmm, coś widzę, że ja chyba za ciepło ubieram swojego maluszka, bo na pajacyk bawełniany zakładam mu jeszcze pajacyk polarowy i na to cieniutki kocyk polarowy + zapięta góra od gondoli + zapięta góra wózka. :( Ostatnio było 20 stopni, słoneczko...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry