reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
A ja jakaś zmęczona jestem ostatnimi czasy. I nie wyrabiam się z wszystkim. Praca, Jaś, dom... Kurcze, a chciałoby się jeszcze zrelaksować trochę, odpocząć...

Oj tak Pytia, oj tak... no i jeszcze studia... z tego wiem i Ty teraz zaczynasz te podyplomowe - będziemy miały podobny maratonik...

P.S. Ale cieszę się, że znowu studiuję :)

Catherinka - to się będziemy wzajemnie wspierać i mobilizować. Ja zawsze lubiłam się uczyć i studia były dla mnie przyjemnością, no ale wtedy nie miałam nic innego na głowie. Mam nadzieję, ze jakoś dam radę wszystko ze sobą pogodzić i nie zwariować ;)

Ja jestem padnieta. kamil nie spał od 12 w nocy do 5 rano a potem obudził się przed 8. w dzień spał w sumie godzine. Cholerna gorączka nie kaszle kataru niet dziąsła nie spuchnięte. Nie wiem co to pewnie jakiś wirus :(

Milluś prawdopodobnie od gardziołka bo trzydniówce towarzyszy biegunka a tu czopek trza dawać aby sie KAMIL wypróżnił. Na razie zobacymy i czeamy na działanie antybiotyku

agawa, trzymaj sie i duzo zdrowka dla Kamilka

ja jestem dzis wymeczona na maksa, dobrze ze w tym tygodniu tato jest w domku, dzis zajmowal sie Lolem caly dzien, a ja zalatwialam sprawy firmowe, najpierw Katowice, poznijej Czechowice i jeszcze zakupy, padam, jeszcze czeka mnie troche papierkowej roboty :errr:

Catherinka podziwiam i zycze wytrwalosci :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry