Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A ja jakaś zmęczona jestem ostatnimi czasy. I nie wyrabiam się z wszystkim. Praca, Jaś, dom... Kurcze, a chciałoby się jeszcze zrelaksować trochę, odpocząć...
Pytia i Catherinka- trzymam za Was kciuki!!!! :-) :-) czasami człowiek jest tak zmęczony że tylko bys pal ale potem uśmiech takiego maluszka wszystko wynagradza.:-) :-) :-) :-)
Catherinka - to się będziemy wzajemnie wspierać i mobilizować. Ja zawsze lubiłam się uczyć i studia były dla mnie przyjemnością, no ale wtedy nie miałam nic innego na głowie. Mam nadzieję, ze jakoś dam radę wszystko ze sobą pogodzić i nie zwariować
Ja jestem padnieta. kamil nie spał od 12 w nocy do 5 rano a potem obudził się przed 8. w dzień spał w sumie godzine. Cholerna gorączka nie kaszle kataru niet dziąsła nie spuchnięte. Nie wiem co to pewnie jakiś wirus
Milluś prawdopodobnie od gardziołka bo trzydniówce towarzyszy biegunka a tu czopek trza dawać aby sie KAMIL wypróżnił. Na razie zobacymy i czeamy na działanie antybiotyku
ja jestem dzis wymeczona na maksa, dobrze ze w tym tygodniu tato jest w domku, dzis zajmowal sie Lolem caly dzien, a ja zalatwialam sprawy firmowe, najpierw Katowice, poznijej Czechowice i jeszcze zakupy, padam, jeszcze czeka mnie troche papierkowej roboty