reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
Studiowanie z malutkim Piotrkiem to było małe wyzwanie jak patrzę z terażniejszego punktu widzenia :)
dacie sobie radę... musicie :)

mnie wykończyło studiowanie w ciazy z rocznym dzieckim i studiowanie z dwulatkiem i noworodkiem :)

więc teraz dziewczynki zróbcie sobie 2 lata pauzy :) (z dziećmi oczywiście)

Dziewczyny jak moge sie dostac na watek zdjeciowy :confused: co musze zrobic :confused:

i jeszcze jedno pytanko, jak moge usunac tematy niechciane z listy subskrycji , teraz wszystkie watki w ktorych cos napisze automatycznie zapisywane sa na liscie subskrypcji :confused:

hehe no tak azik radzic zawsze mozna, ja nie mam pojcia jak to mozliwe ale chyba ta przerwa w moim przypadku to juz teoria :tak: :tak: zrobilam dwa testy - negatywne - @ nadal nie ma, od wczoraj przyjelam do wiadomosci ze bedzie druga dzidzia, 14.10 ide do gina, ale moj instynkt mi mowi ze to juz fakt, pewnie bedzie ciezko, mam rozne nastroje ale gdzies gleboko w sercu ciesze sie, moim jedynym zmartwieniem sa sprawy materialne...tak wiec mamooli nie jestes sama, ja sobie obliczalam bedzie maj 07!!!:szok:

No proszę proszę... :) Ewunia gratulacje! :) Chociaż niby dwa negatywne... Jak tak czytam to też bym chciała... ale nie, nie, na razie jeszczenie mogę, za 3,5 roku, jak bedę mieć inżyniera to bardzo chętnie postaramy się o siostrzyczkę dla Filipa, albo może za 5? Bo na sum też się wybieram :)

reklama
:-( A my walczymy z jakimś wrednym wirusem. Łukaszek lepiej sobie z nim radzi niż ja. Wczoraj męczył się, wymiotował i miał biegunkę. Dziś narazie spokój, przynajmniej u niego... Nie lubię jesieni z tymi wszystkimi choróbskami. Chciałabym częściej pojawiać na forum, ale mój komputer nie należy do orłów i nieraz działa tak wolno...
Ale działa :happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry