reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

mi tez jest smutno ale z innego powodu....
dszisiaj sie swieto zmarlych a ja nawet nie moge - nie mam jak odwiedzic grob mojego taty.... :((( to niestety ale juz drugie swieta bez niego.......

reklama
Kasiu, nie łam się. Ja zostawiam moją Pati już od końca sierpnia i muszę stwierdzić, że i jej i mi to wyszło na dobre.:szok:

ja z innej beczki:
bylam wczoraj u fryzjera i mam krotki wloski!!! no oczywiscie nie calkowicie ale takie za ucho i moje samopoczucie bardzo sie z tego powodu poprawilo.

Mi dzisiaj tez jest smutno, swieta a ja nie moge pojsc na groby moich bliskich :-( :-( , to pierwsze nasze swieta poza domem :-(

U nas swiat wcale nie czuc . Wczoraj bylo Halloween.Maz zakupil dla dziciakow z sasiedztwa kilka toreb cukeirkow w ksztalcie ucietych palcow, wydlubanych oczu i odcietych uszu:rofl2: :rofl2: :rofl2: no i troche takich zwyklych slodyczy:rofl2: Ledwie nam tych cukierkow starczylo tylu przbierancow poprzychodzilo.
Patryk dostal od mojej kolezanki stroj biedronki:-) Wkleje pozniej kilka fotek. A dzis zwykly dzien pracy, nie ma tej atmosfery zadumy, wspomnien,a i temperatura 20stopni tez niemprzypomina swiat.

U nas swiat wcale nie czuc . Wczoraj bylo Halloween.Maz zakupil dla dziciakow z sasiedztwa kilka toreb cukeirkow w ksztalcie ucietych palcow, wydlubanych oczu i odcietych uszu:rofl2: :rofl2: :rofl2: no i troche takich zwyklych slodyczy:rofl2: Ledwie nam tych cukierkow starczylo tylu przbierancow poprzychodzilo.
Patryk dostal od mojej kolezanki stroj biedronki:-) Wkleje pozniej kilka fotek. A dzis zwykly dzien pracy, nie ma tej atmosfery zadumy, wspomnien,a i temperatura 20stopni tez niemprzypomina swiat.

u nas dokładnie to samo...............

Mi troszke dzis smutno ze nie moge zapalic swieczki na grobach z rodzinka i zjesc z nimi obiad:-(szkoda ze tak daleko musza niektorzy byc.

reklama
No mi tez przykro, ze daleko od domu! Ale nie mam czasu sie smucic, bo jutro przylatuje moja przyjaciolka z coreczka, urodzona w maju, takze moja niunia juz nie bedzie najmlodsza w naszym domku!!:-D:-D:-D Zostaja do 19 listopada! Tak sie ciesze!! Juz sie nie moge doczekac! Pewnie nie bede miala czasu na BB i jak wejde nastepnym razem to juz sie nie polapie co i jak :tak::tak::laugh2::laugh2: Buziaki!!!;-);-);-)

Do góry