reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

łłłłłooooo Iwosz prosze nie pisz takich strasznych rzeczy bo mi ciarki po plecach przeszły - tylko mozna się zdołować - napewno będzie dobrze - Marlenkatroche sobie poływa troche ją wymasują i już bedzie git.
Mi raz lekarz powiedział, że mam najprawdopodobniej guza na przysadce i tak mnie chłop zdołował , że nie mogłam się pozbireać ale wszystko się ułożyło dobrze

reklama
hę?
Ale ja nic nie pisałam o schorzeniu Marlenki (oprócz zasugerowania zrobienia zdjęcia w innym odcinku kręgosłupa),tylko o miejscu, w którym pracuję i schorzeniach, którymi się zajmuje nasza klinika

Iwosz -podziwiam Cię, że masz nerwy pracować na takim oddziale.

ja niestety straciłam zaufanie do pediatrów - w dalszym ciągu nie potrafiępojąc - jak mozna nie rozpoznać u dziecka niedotlenienia???????????????

Dziewczyny ja nie wiem czy wy tez tak macie:confused:chodzi o to ze moj maluszek nie chce za bardzo bawic sie sam a jak ide do wc idzie za mna i stoji nade mna pluskajac sie w wannie piszczy zebym z niej wyszla jak myje naczynia drze mnie za ubranie bo chce na rece musze byc w zasieu jego wzroku czasami jak ktos usiadzie kolo mnie zaczyna plakac lub odpychac druga osobe bo jest zazdrosny!!Nic nie moge zrobic bo synek ciagle chce mnie zebym siedziala kolo niego i patrzyla a wiadomo musze posprzatac dom i takie tam nawet sprzatajac probuje wymyslac zabawy ale to tez nie pomaga co robic:confused:

Dziewczyny ja nie wiem czy wy tez tak macie:confused:chodzi o to ze moj maluszek nie chce za bardzo bawic sie sam a jak ide do wc idzie za mna i stoji nade mna pluskajac sie w wannie piszczy zebym z niej wyszla jak myje naczynia drze mnie za ubranie bo chce na rece musze byc w zasieu jego wzroku czasami jak ktos usiadzie kolo mnie zaczyna plakac lub odpychac druga osobe bo jest zazdrosny!!Nic nie moge zrobic bo synek ciagle chce mnie zebym siedziala kolo niego i patrzyla a wiadomo musze posprzatac dom i takie tam nawet sprzatajac probuje wymyslac zabawy ale to tez nie pomaga co robic:confused:

Maggusia u mnie jest to samo i to od kilku miesiecy a od jakis dwoch tygodni to juz w ogole najchetniej jakby siedziala u mnie na kolanach jak ja siedze na ubikacji :confused: :confused: :-)

Jeju myslalam ze tylko ja tak mam ale wiecie moje kolezanki sa zdziwione ze on tak robi mowia ze to daletgo ze tyle bylam w polsce z Briankiem i ponad 2 miesiace taty nie widzial:eek:

reklama
Do góry