Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.Dlatego jestem już pewna,że przedłużę swój urlop wychowawczy.Współczuję wszystkim mamom,które muszą zostawic swoje SKARBY i muszą iść do tej cholernej roboty.Wielka mi polityka prorodzinna-koń by się uśmiał.Kochanie,nic z tych rzeczy sie nie zdarzy i zawsze to ty bedziesz najwazniejsza osoba dla swojego dziecka.W tym jest wlasnie szczescie byc mama :-) Mowie to z wlasnego doswiadczenia.Kiedy rozpoczelam prace Majeczka miala 9 miesiecy,jeszcze ja karmilam,usypialam i tak dalej.Pierwszych dni przezylam strasznie,plakalam i wogole,natomiast Maja dobrze zniosla rozstanie,ale kiedy wracalam do domu to tak sie bardzo cieszyla ze siedziala przytulona we mnie caly wieczor.Kiedy mnie i meza nie ma to tesc sie Majka opiekuje.Majka bardzo lubi dziadka,ale i tak kiedy wracam do domu to wlasnie do mnie sie usmiecha i przytula,a kiedy jestem w domu to i tak jestem najwazniejsza dla niej osoba.Wiec nie martw sie,nigdy nikt nie bedzie waniejszy dla Twojego dziecka.A ze na poczatku Ci bedzie ciezko to rzecz jasna,wszystkie pracujace mamy tak maja i przez to przeszly ale da sie wytrzymac i przyzwyczaic i dalej czerpac radosc z zycia i z faktu ze jest sie mama :-)A ja chyba zaliczę dzisiaj dołek.
We wtorek zaczynam pracę i najnormalniej w świecie nie wyobrażam sobie, że mój Stanek nie zacznie dnia razem ze mną, że nie ja mu dam śniadanko, położę do łóżeczka na drzemkę, przutylę gdy się obudzi.
I boję się, że po pewnym czasie to teściowa, która będzie się nim zajmować, będzie dla niego ważniejsza.
Zaraz się rozryczę :-(
Jak będziesz się negatywnie nastawiać to tak będzie. Pomyśl, że dla Staszka ZAWSZE będziesz najważniejsza. Jak wracam z pracy to efektywniej spędzam czas z Małą (olewam sprzątanie, itp.) a jak jestem w domu to mnie to wkuraza i to robię
) nie zdarzyło mi się przegapić jakiegoś postępu Patrycji.