Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

A Lolo najbardziej (jak tylko pozmniejszam fotki to wstawie;-))
Ania jakbym mojego meza slyszala a moze to ten sam facetBO jak stwierdzil, to wszystko moja wina, ja juz taka jestem i sie nie zmienie, i ze z nikim mi dobrze nie bedzie, bo zawsze bede wszystko psucO sobie ma jak najlepsze mniemanie.
Nie ma to jak uslyszec mile slowo od swojej "drugiej polowki", prawda?![]()

taak niech zyje telewizja i komputerOstatnio waznejsze byly dla niego wiadomosci i to jaki mamy burdel w polityce niz Lolo ktory byl troche marudny i wystwrczylo sie nim odrobinke zajac, a ja w tym czasie przygotowywalam kapiel, kolacje itp. Musialam zabrac Lola bo nie moglam patrzec na to jak On sie (nie)zajmuje Lolem tylko gapczy w TV. Co sie dzieje z tymi facetami![]()

Narazie nie mam żadnych planów, jeśli chodzi o naszą ewentualną wspólną przyszłość. Mam wrażenie, że jemu odpowiada taki układ - nie wymagam, nie narzekam - a rozmowę telefoniczną łatwo skończyć. Poza tym wszelkie poważne dezcyzje to moja inicjatywa (jak coś nie wypali, to jemu łatwo zrzucić na mój upór - przecież ja tak chciałam, prawda?) Dlatego nie nalegam na ślub, żeby później nie było wyrzutów, że to ja chciałam. Jeszcze kilka lat temu bardziej mi zależało, teraz odpuściłam. :-(Marlenka, a jakie masz plany na przyszlosc? Tak do konca bedziecie na odleglosc?
ewentualnie komus oddac
. Jeden z psow ma 6 lat, drugi 4. Pozostawiam bez komentarza. Ale za to teraz sama musze je na wszystkie spacery wyprowadzac, co w przypadku zajmowania sie malym dzieckiem jest bardzo klopotliwe. Zwlaszcza wieczorny i nocny spacer, bo na poranny to juz od paru miesiecy wychodze razem z Ola i oboma psami.
) moze on ma kogos i swoim zachowaniem chce zmusic cie do zakonczenia zwiazku skoro nawet nie chce z toba rozmawiac ???