reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
Kaśka difergan jest faktycznie przeciwwymiotny, ale to dosyć silny środek. Maja dostała go podczas rota ale z zaleceniem stosowania w ostateczności.

My chyba też mamy początki choroby lokomocyjnej na szczęście fotel kierowcy jest w sporej odleglosci od Majki. W bagazniku woze butle wody mineralnej tak na szybka przepierke fotelika i oczyszczenie Maja.

Asioczek - u nas dziś poszła mineralna ma mycie. dobrze że byliśy już blisko celu.

ale iceszy mnie fakt, że dziś załątwiliśmy sobie bezpłatne parkowanie w Krakowie do końca marca przyszłęgo roku.

Moje samopoczucie dziś rewelacja, bo udało mi się załatwić wszystkie dokumenty w dwóch różnych urzędach USC... I to po mojej myśli!!!!:happy2:I to w piątek 13-go...
W końcu mogę skaładać wniosek o dowód....:-)

Gratulacje dla obchodzących
rocznice ślubu.:-):-)

Przechodzę mały kryzys i setki myśli. A to po badaniu USG tarczycy, na którym wykryto u mnie guzka wielkości 10x12mm. W poniedziałek idę na badanie poziomu hormonów, a 26. lipca z tym wszystkim do endokrynologa. Denerwuję się, bo jak pisałam wcześniej, w zeszłym roku moja siostra miała usuwaną tarczycę z guzkami, w tym w jednym wykryto komórki nowotworowe. Narazie chodzę, jak w transie, jestem nieźle zakręcona. Staram się myśleć pozytywnie, ale jakoś mi to marnie wychodzi. :-:)-:)sick::sick::sick:

i znowu jak zwykle sama ze sobą piszę :confused2:
Ja jestem już obecna - mozesz pisać - będe zerkać co nowego

miałam jechać z Kubasem do kuzynki ale oczywiscie jak mamy coś w planach to wielmożne panisko spi i śpi więc z wyjazdu nici :sick:a tam woda w baseniku naszykowana dla maluchów i grilik na ale jego wybór :dull:

Maga ja ci wspolczuje faceci to czasem tylko mysla o sobie:wściekła/y:ciekawa jestem co by powiedzial na to jakbys ty zostawila mu dziecko i urzadzila sobie wypoczynek?

MagdalenaB no ladnie:angry: a gdzie kobiety maja miec chwile wytchnienia?

AgaOO a dlaczego twoj jest w Brazylii?:oo2:
mi sie wydaje ze jak kocha i mu na was zalezy to nie zdradzi:tak:szkoda sobie glowy zaprzatac.

Ivka Zycze bezbolesnego i szybkiego porodu!:-)

marlenka wszystko będzie dobrze, ten guzek to napewno nic groźnego, musisz być silna, masz w końcu mężczyzne, który bardzo cie potrzebuję- twojego synka

maggusia on może by i został z jagodą, ale ja nie potrafie jej zostawić.....miałam nadzieję,że pojedziemy razem....przyjechał, powiedziałam mu to a on na to,że trzeba było to ,że trzeba było mu to powiedzieć wczesniej.......bo oczywiście 24letniemu facetowi takie coś nie przyjdzie samo do tego pustego łba:angry:dosłownie muszę wszystko mówic rukowanymi literami, bo inaczej żarówka w łepetynie sie nie zaświeci:wściekła/y:

reklama
u cholernych Brazoli szkoli się w swoim zawodzie jako trener bjj zawsze ściągał Brazoli do Polski ale straszne koszty bilet dla nich 1500 dolarów w dwie strony za 2 tyg pobytu 3000 dolarów + żarcie i hotel, za połowe tej kasy siedzieć tam może 6 miesięcy a więcej się nauczy

Do góry