viola30
marcowa mama'06 Entuzjast(k)a
blond venus..........hehehehhe;-)....fajne .....maggusia co nie??;-)
![]()
terenia a widzialas MAggusie to przeciez blond venus :-):-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
blond venus..........hehehehhe;-)....fajne .....maggusia co nie??;-)
![]()
terenia a widzialas MAggusie to przeciez blond venus :-):-)![]()
-
jeszcze jeden przykład super lekarki - wieczór tego samego dnia kiedy wyszłam z Kubusiem ze szpitala zachłysnął mi się - stracił oddech i wogóle to myślałm, żu umre ze strachu wogóle nie wiedziałam co mam robić jak noworodek nie może złapać oddechu - no ale jakaś intuicja kazała mi delikatnie dmuchnąć mu w buzie i złapał oddech - przerażona wysłalam męża po lekarke żeby podjechała i zobaczyła czy wszystko wporządku a ona , że nie zabardzo bo nie będzie brała odpowiedzialności na siebie i że głowa ją boli a jak już bardzo chcemy to żeby małego przywieź - a to była zima malutkie dziecko po kąpaniu a szanownej krowie dupska nie chciał się ruszyć