Coyote
Mama Gracjana i Mateusza!
Mały jest bezbłędny!!! Ale jestem spostrzegawcza i zauważyłam, że ma takie same kapcie jak mój, tylko moj ma zielone :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I przy okazji dziecko uczy się różnych rzeczy, szkoda tylko, że ze sprzątaniem później jest kiepsko ;-)

Nie mam pojęcia kiedy on widział do czego służą kombinerki, ale dzięki niemu udało mi się naprawić żaluzję 

Masz racjęI przy okazji dziecko uczy się różnych rzeczy, szkoda tylko, że ze sprzątaniem później jest kiepsko ;-)
A propo nauki. Witek ostatnio zepsuł żaluzję w dolnej części drzwi balkonowych. Więc przyprowadził mamusię by naprawiła. Zaczęłam się z tym dziadostwem męczyć, ale nie mogłam odgiąć blaszki, więc Witek poleciał do szuflady w korytarzu i przyniósł mi kombinerki, a potem poleciał po latarkę i świcił mi na ręce (nie chciało mi się wstać by zapalić światło i robiłam przy poświacie z innego pomieszczenia)Nie mam pojęcia kiedy on widział do czego służą kombinerki, ale dzięki niemu udało mi się naprawić żaluzję
![]()