reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Jak się czujesz mamo?

reklama
A chociaż lepiej juz?

Weszłam gołą stopą na plastikowy klocek i na spodzie stopy zdarłam skórę,tak,że jak chodzę to czuuuuuję,kady milimetr stopy.:baffled::confused:

Ojej, to rzeczywiscie musi mocno bolec.

Irtasiu, a Tobie to tez nie zazdroszcze tego bolu zebow i leczenia. Mam nadzieje, ze niedlugo wylecza Ci te zeby.:tak::tak:

Ojej, to rzeczywiscie musi mocno bolec.

Irtasiu, a Tobie to tez nie zazdroszcze tego bolu zebow i leczenia. Mam nadzieje, ze niedlugo wylecza Ci te zeby.:tak::tak:
Mnie nie bola zeby tylko sa tak popsute niestety i tylko w kolko kanalowe leczenie a to dlugo trwa niestety :baffled: czasami tam poczuje cosik ale to bardziej mrowienie ale to przez paradontoze:baffled: ktora bede leczyc jak wszystkie zeby beda zdrowe:baffled:

Irtasia,wspołczuje:baffled:.Ja dzis mialam kanałowo wypelnianego zeba i niestety bolalo(a mialo nie bolec).Stomatolog powiedziala,zebym sie tak nie wiercila,bo narzedzie jej złamie,a jest cienkie jak wlos i go potem nie znajdzie:szok::shocked2::confused:.Wcisnelam glowe w fotel i dalam rade.Zaplacilam 220 zł:confused: i troche załuje,ze nie poszlam z reklamacja do tej kliniki,ktora doprowadizla mi zeba do takiego stanu...:dry:.

Gosia,oby Ci przeszło.
Rozalka,wspolczuje...
Agusia,mam nadzieje,ze juz lepiej sie czujesz?

Irtasia,wspołczuje:baffled:.Ja dzis mialam kanałowo wypelnianego zeba i niestety bolalo(a mialo nie bolec).Stomatolog powiedziala,zebym sie tak nie wiercila,bo narzedzie jej złamie,a jest cienkie jak wlos i go potem nie znajdzie:szok::shocked2::confused:.Wcisnelam glowe w fotel i dalam rade.Zaplacilam 220 zł:confused: i troche załuje,ze nie poszlam z reklamacja do tej kliniki,ktora doprowadizla mi zeba do takiego stanu...:dry:.
No ja musze powiedziec ze mnie nie bolalo tylko te uczucie szarpania jak oni wkladaja ta igle z gwintem i wyciagaja to jest straszne i pare razy skakalam no i mam nadzieje ze tym razem bedzie sie trzymac bo na zdjeciu rtg bylo widac ze jest wepelniony zab do konca .
A ta cena ktora musialas zaplacic to faktycznie masakra:szok: i dziwie sie ze cie bolalo bo mi mowil ze niema prawa po wyciagnieciu nerwa ,niezostawila ci tam kawalatka:confused:

Mam wrazenie,ze zostawiła:-(.A czy to bardzo zle?:shocked2:Ona zatruła mi tego zeba,potem wyjmowała nerwy:sorry2:(nawet mi jednego pokazała),niestety w jednym korzeniu cały czas cos mnie bolało:baffled:.Potem mi znowu tego zeba zatkała czyms na 3 dni i dzis wypeniala.i niestety cały czas w tym jednym korzeniu cos sie dzialo i bolało:baffled:.Cos czuje,ze znowu trafiłam na fachowca:wściekła/y:.Ona oczywiscie nie robila mi zadnego rtg:angry:.Chyba sie udam do kolejnej kliniki:blink:

reklama
Tycia oj współczuję często boli kilka dni ząb po zrobieniu i mi powiedziała dentystka żeby łykać ale ibuprom jak Robertowi robiła ząb :tak:

znów mnie plecy bolą wiec zmykam :tak: jutro znów na zastrzyk :baffled:

Do góry