Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A chociaż lepiej juz?idę na zastrzyk

I jak juz troszeczke lepiejidę na zastrzyk

Oj to musi bolecWeszłam gołą stopą na plastikowy klocek i na spodzie stopy zdarłam skórę,tak,że jak chodzę to czuuuuuję,kady milimetr stopy.![]()

A chociaż lepiej juz?
Weszłam gołą stopą na plastikowy klocek i na spodzie stopy zdarłam skórę,tak,że jak chodzę to czuuuuuję,kady milimetr stopy.![]()

Mnie nie bola zeby tylko sa tak popsute niestety i tylko w kolko kanalowe leczenie a to dlugo trwa niestetyOjej, to rzeczywiscie musi mocno bolec.
Irtasiu, a Tobie to tez nie zazdroszcze tego bolu zebow i leczenia. Mam nadzieje, ze niedlugo wylecza Ci te zeby.![]()
czasami tam poczuje cosik ale to bardziej mrowienie ale to przez paradontoze
ktora bede leczyc jak wszystkie zeby beda zdrowe
.Ja dzis mialam kanałowo wypelnianego zeba i niestety bolalo(a mialo nie bolec).Stomatolog powiedziala,zebym sie tak nie wiercila,bo narzedzie jej złamie,a jest cienkie jak wlos i go potem nie znajdzie

.Wcisnelam glowe w fotel i dalam rade.Zaplacilam 220 zł
i troche załuje,ze nie poszlam z reklamacja do tej kliniki,ktora doprowadizla mi zeba do takiego stanu...
.No ja musze powiedziec ze mnie nie bolalo tylko te uczucie szarpania jak oni wkladaja ta igle z gwintem i wyciagaja to jest straszne i pare razy skakalam no i mam nadzieje ze tym razem bedzie sie trzymac bo na zdjeciu rtg bylo widac ze jest wepelniony zab do konca .Irtasia,wspołczuje.Ja dzis mialam kanałowo wypelnianego zeba i niestety bolalo(a mialo nie bolec).Stomatolog powiedziala,zebym sie tak nie wiercila,bo narzedzie jej złamie,a jest cienkie jak wlos i go potem nie znajdzie
.Wcisnelam glowe w fotel i dalam rade.Zaplacilam 220 zł
i troche załuje,ze nie poszlam z reklamacja do tej kliniki,ktora doprowadizla mi zeba do takiego stanu...
.
i dziwie sie ze cie bolalo bo mi mowil ze niema prawa po wyciagnieciu nerwa ,niezostawila ci tam kawalatka
Ona zatruła mi tego zeba,potem wyjmowała nerwy
(nawet mi jednego pokazała),niestety w jednym korzeniu cały czas cos mnie bolało
.Potem mi znowu tego zeba zatkała czyms na 3 dni i dzis wypeniala.i niestety cały czas w tym jednym korzeniu cos sie dzialo i bolało
.Cos czuje,ze znowu trafiłam na fachowca
.Ona oczywiscie nie robila mi zadnego rtg
.Chyba sie udam do kolejnej kliniki