reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Jak się czujesz mamo?

reklama
Irtasia, poczekaj jeszcze do jutra. Moze rzeczywiscie wyschnie. Tylko jednak broń Boze nie włączaj go do prądu i wyjmij baterie. Musi sie suszyc zupełnie bez ładowania. Chociaż tydzień temu Majka rzygneła akuracik na pilota od telewizora.Odrazu wyjełam baterie i umyłam pod wodą Potem wysuszyłam na kaloryferzi po kilku godzinach zaczał działać. Niestey po jakimś czasie sie blokuje. Przełącza mnie na Polsat i włacza światło, bo mam na pilota.
Kiedys mama spała u mnie i nagle budzi mnie w srodku nocy, ze jej sie sam włączył telewizor z jego ulubiona stacja i zapaliło sie światło. Była z deka wystraszona.

Irtasia-wysusz porzadnie jak radza dziewczyny, rozłóż na czesci na ile jest to mozliwe. Zajrzyj do niego nie wczesniej jak za tydzień.Moje dziecko utopiło mi w wannie juz 4 telefony-totalnie zalanie a dwa z nich działaja:-p-chociaz na poczatku tez nie dawały znaku zycia i nie kwalifikowały sie do naprawy:no:

z tego co sie dowiedzialam to nic sie nieda zrobic a naprawa bedzie za droga i ze w srodku zdazylo sie popalic takze niema sensu nawet godawac do naprawy bo durnie tam nie siedza i beda widzieli co sie stalo:-(
Irtasia, dobrze go osusz, zostaw przez 3-4 dni na odkręconym grzejniku na ręczniku i zanieś go do naprawy gwarancyjnej. Oczywiście nie możesz się przyznać, że był zalany :sorry2: Trzeba głupa palić, wcisnąć coś w stylu, że nagle przestał Ci działać i tyle. Komputer może się też spalić bez udziału wody :tak: Jak się uda go dokładnie osuszyć i nie zdradzisz się przy oddawaniu, to przyjmą Ci do naprawy gwarancyjnej.

Irtasia, dobrze go osusz, zostaw przez 3-4 dni na odkręconym grzejniku na ręczniku i zanieś go do naprawy gwarancyjnej. Oczywiście nie możesz się przyznać, że był zalany :sorry2: Trzeba głupa palić, wcisnąć coś w stylu, że nagle przestał Ci działać i tyle. Komputer może się też spalić bez udziału wody :tak: Jak się uda go dokładnie osuszyć i nie zdradzisz się przy oddawaniu, to przyjmą Ci do naprawy gwarancyjnej.
Spokojnie można suszyć kilka dni(moja myszka osuszona działa),podobnie było z pilotem.
Kiedys Kuba na zrzucił myszkę,niby uszkodzenie mechaniczne nie kwalifikuje sie do naprawy,a nam wymienili w ramach gwarancji na nowa.Warto próbować.:tak:

Nuska,starsznie czesto ostatnio chorujesz:baffled:.Czy zwykle masz gardło chore?Jelsi tak,to moze zrob sobie wyzmaz z gardla,moze jakas bakteryjka sie przyplatała.Moznaby wtedy dobrac odpowiedni antybiotyk.

Ja sama czuje,ze bierze mnie znow przeziebienie.Ostatnio jak bylam na uczelni kaslalam jak etatowy gruzlik,a dzis sie obudzilam z katarem.I znowu pojde przeziebiona:baffled:.Gorzej bo i konrad zaczyna klasłac:baffled:.

reklama
Do góry