reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak się rozwijają nasze Skarby :)

my tez juz sobie dreptamy na spacerkach :tak: za jedna raczke, zeby sie nie przewrocila. po domu chodzi juz sama - na razie bardzo wolniutko, ale juz przejdzie 2-3 metry.

reklama
Franek dziś zrobił sam pierwsze 2 KROKI :D Do... kabanosa ;) Którego zresztą i tak nie dostał ;) Nie ma to jak silna motywacja. Ale wyczynu nie powtórzył. Za bardzo niepewnie się jeszcze czuje. Ale jesteśmy na dobrej drodze :) Jak ma się o co wesprzeć, to na raczki już rzadko przechodzi. Dopiero jak się podpórki kończą, to nie ma odwagi pójść w świat :)

Gratulacje dla chodzących maluchów!! Wspaniały widok:tak:

Dziewczyny a ja mam problem jedzeniowy u Krzysia:eek: Przedtem zjadał wszystko w każdych ilościach a teraz nie chce nic jeść. doslownie NIC!! Potrafi przez cały dzien zjeść pół miseczki zupki i kilka chrupków kukurydzianych. To jakiś skok rozwojowy czy mam iść do lekarza z nim??

ewa- dwa kroki to nie chodzenie ale za tydzień to Franek będzie coraz rzadziej na raczki przechodził :) Jak go teraz zachęcisz to za miesiąc to on już będzie podbiegał :)

reklama
wiolcia- jest wiele przyczyn czemu dziecko nie chce jeść- może boli go gardełko, ma robaki ( takie maluchy tez moga je mieć) , zęby...najlepiej idź do lekarza, nie czekaj

Do góry