reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak się rozwijają nasze Skarby :)

gosia- No chudzielec :) Jezu Miki 9 kilo osiągnął na równe 9 miesięcy :) Co do oczka to może jeszcze uciekac , no ale jak okulista to zobaczy to jeszcze lepiej- na szczęście to łatwe do skorygowania

reklama
A ja myślałam, że tylko Fifek i Hubik poniżej 10 kg ważą, a tu widzę mają towarzystwo innego chudziaszka ;-) Niestety dzisiaj Hub opanował włażenie na nasze łóżko, a co za tym idzie pierwszy upadek z łóżka zaliczył ;/ Ehhh.....

ja tam mojej kruszyny juz dawno nie wazylam, ale na bilans roczniaka pewnie nie osiagniemy nawet 8 kg :rofl2:

Alicja za to juz biega. jak Nina otworzy drzwi do swojego pokoju, to dostaje takiego przyspieszenia, ze hej :-D poza tym nauczyla sie wchodzic i zchodzic na nasze lozko w sypilani cholera mala ...

Gosia - mi sie wydaje, ze oczko moze tak leciec az do 3 lat ... chyba tak miala wlasnie coreczka mojej kolezanki. co prawda skonczylo sie na zabiegu, ale teraz jest wszystko ok :tak:

Gratulacje dla grudniaczków za postępy:-)
Gufi brawa dla Ali za nową umiejętność:tak:

co do wagi to Martynka 13 grudnia ważyła 10kg a Amanda w jej wieku ważyła ledwo 8,4kg......................ale dzieci się nie porównuje;-):-D
oczywiście nadal nie chodzimy:eek:

Fifulec zrobil sie taki słodko...Kumaty....Pięknie łapką za szyje łapie, uwielbia ogladać zdjęcia....No taki się zrobił...Fajnist jeszcze bardziej niz był:sorry::-D

reklama
a my to chyba jakoś ledwo 10 kg albo i nie, ale za to muszę powiedzieć że chodzimy już - moze nie tak super płynnie i pewnie ale chodzimy.
Byłyście już na szczepieniach? Ja właśnie nie wiem chyba po nowym roku się zapiszę to jeszcze nie będzie za póżno co?

Do góry