reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

jak sie spisuja----->TATUSIOWIE

Mój mąż też świetnie gotuje i nawet bardzo lubie te jego obiadki nie tam jakiś schabowy czy kurczak ale np lassania albo potrawka meksykańska :-D och pycha robi też super sałatki z porem ananasem i kurczakiem :tak: i inne ach brakuje mi tego teraz :tak:

reklama
A ze sprzątaniem to tak pół na pół mówie tak dlatego że sprzątac to sprząta nawet super efekt jest i wszystko się błyszczy ale jak zajrze do szafek to niestety tam wszystko poupychane że sie wysypuje :-D:-D no ale pierwsze wrażenie super :tak:błyszczy się jak psu j...a

A ja chcialam napisac, ze nasze chlopaki fajnych maja tatusiow :-D Dzisiaj wybralismy sie na spontaniczny spacer z Mamootami... a ze pozno juz bylo, to male chlopaki takie troche marudne i poplakujace... Tatusiowie szli przodem z wozkami zajmujac sie poplakujacymi Brzdacami, a my z Mamootem tuptalysmy sobie z tylu plotkujac, plotkujac, plotkujac.... :-D:-D:-D Faaaajnie bylo, nie Mamoot? :-D:-D:-D

Tak! Tak! Tak! :-D:-D
Oby częściej!
A wiesz Heatehrku o czym oni tak gadali? O samochodach i antenach. Pchi! Same nudy nie? ;-):-D

Ja już mojego Małża nie raz chwaliłam, ale skoro wszystkie chwalicie, to ja też muszę, że on świetnie gotuje. A teraz właśnie mi robi kolację. :-)

Asiu - święta prawda!!!

A tak w ramach ilustracji tematu pozwalam sobie przypomnieć pewne zdjęcie ;)
(co prawda wątek nie zastrzezony ale takie anonimowe że chyba nikt nie ma nic przeciwko ;))

Nasz tatuś przyjeżdża we czwartek i dzieciaki już mają radochę ze po 3 tyg zobaczą tatę:tak:Oj będą szaleństwa i pewnie rozpieszczanie;-):-) A jeśli chodzi o gotowanie to czasem mąż mnie zaskakuje bo ogólnie to gotować nie umie ale odkąd mieszka w Szwecji to się trochę nauczył i czasem zrobi nam coś pysznego i nawet nowości serwuje:-DSprzątanie niestety to moja działka:-)

reklama
Do góry