reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

jak sie spisuja----->TATUSIOWIE

No po otwarciu przewodu :) nie pokarmowego bynajmiej ;) musze to zrobic w tym roku bo potem stracę prawo do doktoryzowania się pod UG...podobno - wolę nie sprawdzać czy to prawda bo trochę za dużo kasy i nerwów może mnie to kosztować :)

reklama
OBIECUJĘ :) no chyba że będzie minus 27 stopni...to wtedy troszke odwleczemy, a słyszałyście że zima ma być długa i mroźna w tym roku?

A mi jakoś lato nie dało się we znaki. Nawet powiedziałabym, że się zdrowo w tym roku powygrzewałam. :-) Tam gdzie byliśmy było ładnie. A jak było 2 tygodnie zimno i brzydko w lipcu, to byłam w Warszawie i to było tu po ogromnych upałam, więć się nawet cieszyłam na to chwilowe ochłodzenie.

Nie straszcie dziewczyny długą zimą:-)Mam nadzieję ze te prognozy się nie sprawdzą tak jak nie sprawdziły się pierwsze prognozy na upalne lato:tak:

Mamoociki, heatherki - gdzie wy chodzicie na te spontaniczne spacery razem,???? my tez chcemy z Wami:)))))
Basiu - jak przyjedziecie - to daj znac:)))koniecznieeee

a watek tatusiowy,- moj maz tez super gotuje, dzisiaj zrobil spagetthi carobonara:)) mniam, mniam:)))) a ja jestem makaroniarz i Mati tez:))) mniam, mniam

Aniu, spotykamy się w pakru Dreszera lub w ogródku jordanowskiem przy Odyńca. Albo na Polach Mokotowskich.
Ja mieszkam przy metrze Wierzbno, a Heatherki przy Polach Mokotowskich. No i tak się umawiamy, żeby nam było wygodnie.
ZAPRASZAMY!:-)

reklama
Aniu, spotykamy się w pakru Dreszera lub w ogródku jordanowskiem przy Odyńca. Albo na Polach Mokotowskich.
Ja mieszkam przy metrze Wierzbno, a Heatherki przy Polach Mokotowskich. No i tak się umawiamy, żeby nam było wygodnie.
ZAPRASZAMY!:-)

Ania, pewnie ze przyjezdzaj!!! W ogole fajnie by bylo, jakby sie warszawskie cioteczki zgadaly na spontaniczny spacerek hihi
Mamoocik, a wiesz gdzie mnie ostatnio spontanicznie wywialo? Do Lazienek :-D Ode mnie na piechote to naprawde rzut beretem - rany, jak to fajnie mieszkac w miescie :-D:-D:-D

Do góry