Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dla mnie osobiśćie najważniejszy jest zdrowy rozsądek !! Osoby go nie mające brną w tabletki i to co wyczytają w reklamówkach i bilbordach![]()
Zmniejszyć wagę jest tak prosto ! no ale niektórzy muszą używać środków kosmicznychi diet cud i psychologów
chory jest ten świat ,może inaczej nie chory a ściągający $$$ od słabszych jednostek
![]()

Ludzie nie maja pojecia o tym ze sa pewne skladniki zywieniowe ktore po prostu nie sa tolerowane przez organizm. O tym swiadczy wlasnie ponizsza wypowiedz.Przy diecie dopasowanej do kodu metabolicznego nie trzeba mieć silnej woli, bo odżywiasz się bez głodowania i chudniesz![]()
tez nie wierze w zadne tabletki , cudowne diety , terapie i itp
wystarczy zmienić styl życia na zdrowszy i to pokochać . Ja mam gdzieś kalorie, jem zdrowo, ćwiczę, schudłam i trzymam formę.

mi sie wydaje ze robicie reklamę bardzo drogiej terapii a to takie troche pójście na łatwiznę.
[...]
Ta wasza terapia tez może tylko wspomagać odchudzanie ale człowiek sam musi sie wziąć w garść i zmienić swoje życie żeby zdrowo schudnąć.
[...]
życzę wszystkim siły i motywacji do zrzucenia wagi![]()