• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

JAK SZYBKO SCHUDNĄĆ !!!

Szybkie odchudzanie jest totalnie bez sensu. Wycieńcza organizm. Jeśli już nawet uda Wam sie schudnąć to grozi Wam w krótkim czasie efekt jojo. Można przytyć o wiele wiecej i o wiele szybciej niż wcześniej.

Dlatego też warto jest odchudzać się racjonalnie. A nawet jeśli zostanie jakiś cellulit, to dobrze jest wziąc pod uwagę wybranie się na zabieg.

Ostatnia edycja:
reklama
Pewnie, że da się szybko schudnąć, tylko bolączką jestem potem efekt jo-jo. Kiedyś szybko schudłam, a po paru tygodniach 7 kg na plusie. Teraz odchudzam się z głową. Zapisałam się do dietetyka, ćwiczyłam, a ze względu na trwającą pandemię i ciągle zamknięte siłownie zdecydowałam się na zabieg modelujący sylwetkę - ondę. Z resztą robiłam w go w Krakowie w klinice Vesuna. Jakby któraś byłą chętna to tutaj możeciecie sobie o nim poczytać - Link do: 3 sposoby na ujędrnienie skóry brzucha po odchudzaniu | Vesuna . Efekty są super, ale wiadomo, sam zabieg to połowa sukcesu i zawsze trzeba o tym pamiętać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry