Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Może nie skąpe a inneDziewczyny czy takie cwiczenia, lub troche bardziej skape jedzenie moze wplynac na pogorszenie laktacji?
Na prawde pomaga porzucenie wszystkiego co robione jest na białych zbożach, zamiast można spokojnie używać mąki orkiszowej, poza tym żadnego cukru w zamian proponuje syrop daktylowy czy syrop z buraka ( świetnie smakują z orzechami i zastępują słodycze), koniecznie dużo warzyw o każdej porze dnia i ryż zamiast makaronów itp. Je się wszystko co potrzeba a jednak można spokojnie schunąć i oczywiście żelazna zasada nic po 18.00
Dziewczyny czy takie cwiczenia, lub troche bardziej skape jedzenie moze wplynac na pogorszenie laktacji?
Jak zrzucę jeszcze z 5kg, to będę miała fiugurkę jak przed laty, w dniu ślubu 
Karmię wyłącznie piersią, a mleka, pomimo ograniczenia posiłków mam dużo
Co do ćwiczeń, to nie wiem czy mają wpływ, bo ja robię tylko brzuszki
ale sądzę, że ćwicząc nie zmniejszy się ilość mleczka.

W końcu kochanego ciała nigdy nie jest za mało :-)ja znów spadłam na 60kg... chciałam docelowo wazyc 55-58 kg, ale niestety chyba musze zaczac jesc dziennie 1,5 bochenka chleba, bo mój mąz dzis mnie zdołował... powiedział,ze kiedys miałam taki fajny tyłeczek, a teraz to absolutnie ślad po nim zaginał i nie ma na co popatrzec...![]()
ja znów spadłam na 60kg... chciałam docelowo wazyc 55-58 kg, ale niestety chyba musze zaczac jesc dziennie 1,5 bochenka chleba, bo mój mąz dzis mnie zdołował... powiedział,ze kiedys miałam taki fajny tyłeczek, a teraz to absolutnie ślad po nim zaginał i nie ma na co popatrzec...![]()

chyba za dużo ;-)W końcu kochanego ciała nigdy nie jest za mało :-)

Fiola to tak jak u mnie... a szamię ile wlezie,
to jednak geny,![]()

...wciagam jak odkurzacz....i chudne...ale chyba sie to skonczy z dniem kiedy przestane karmic cycuchem
....na imprezce jak moi goscie zobaczyli jaki ze mnie pochlaniacz to nie mogli uwierzyc hiihihihi