Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
U mnie waga nadal sie powieksza, a zwlaszcza powieksza sie brzuchol : .. a propos brzuchola... chyba zaczynaja mi sie rozstepy, tzn... narazie mi schnie bardzo skora, moj mezus (uczulony na rozstepy ;D ) stwierdzil ze takie sa poczatki rozstepow ... na wszelki wypadek chce zakupic krem na rozstepy ... wiem ze gdzies pisalyscie , ale ja jestem dupa i nie pamietam gdzie : .. jaki krem proponujecie?? czy Miracle ktos cos wie, czy jest dobry itd ??
Moja waga też na szczęście tkwi w miejscu ale brzuszek to mam całkiem spory ;D. Ginio na ostatnie wizytce stwierdził że u mnie dzidzia ma się czym żywić
moja ostatnia waga -63,300
brzuch jest juz duzy..wiadomo o co biega
rozstepow nie mam i nie zanosi sie na razie na nie
smaruje zapobiegawczo sie oliwka (wielki poswiecenie z mojej strony,bo nie lubie oliwek )
Ojoj wazylam sie wczoraj i az mnie zatkalo ;D ... wg tej wagi mam +8 .. ale chyba to nie jest mozliwe : chyba ;D ... ogolnie jakos nie zgrublam prawie wcale, jedynie piersi mi wywalilo i brzunio ... zobaczymy jutro u gin jaka wage wskaze
oj Moniqa - moim zdaniem, jesli tak sporo waga wzrosła a tycia nie mia..to albo waga się zbuntowała i potrzeba nowszego modelu..albo w Twoim brzusiu faktycznie są dwa szkraby )