Witam.mam chłopaka ale jeszcze niewspółżyjemy bez zabezpieczeń bo jednak troche strach przed ciążą,Chciałam sie od Was dziewczyny dowiedziec jak to jest gdy wasz mąż/chłopak kończy w Was,bez żadnych prezerwatyw?przyjemne to jest gdy nasienie wpływa do pochwy?i czy szybko wypływa to?może koleżanki które starają się zajśc w ciąze sie wypowiedzą.pozdrawiam
reklama
Mama Boo
Mama Zinella i Whitmona
My mamy to szczęście, że oboje dostajemy orgazmu w tym samym momencie, więc... jest bosko. Gorzej gdy nie używaliśmy żadnych zabezpieczeń (oprócz refleksu...) i wtedy ja nie dochodziłam.
Nie czułam jak nasienie wpływa do środka, antomiast badzo szybko wycieka.
Nie czułam jak nasienie wpływa do środka, antomiast badzo szybko wycieka.
mamaczarusia
Fanka BB :)
Witam.mam chłopaka ale jeszcze niewspółżyjemy bez zabezpieczeń bo jednak troche strach przed ciążą,Chciałam sie od Was dziewczyny dowiedziec jak to jest gdy wasz mąż/chłopak kończy w Was,bez żadnych prezerwatyw?przyjemne to jest gdy nasienie wpływa do pochwy?i czy szybko wypływa to?może koleżanki które starają się zajśc w ciąze sie wypowiedzą.pozdrawiam
w zyciu tak kretynskiego pytania nie slyszalam

ile ty masz lat dziewczynko??? 10?

Mama Boo
Mama Zinella i Whitmona
Mamaczarusia znam dorosłe kobiety, które nie wiedzą gdzie się wsadza tampona, więc wszytsko jest możliwe

mamaboo no chyba zartujesz
chociaz ostatnio uslyszalam od kolezanki ze ona zna dziewczyne ktora o ciazy dowiedziala sie niedlugo przed rozwiazaniem i nei wiedziala ze jest w ciazy!
jakim to trzeba byc idiota to ja nie wiem...w glowie mi sie to nie miesci....
Mamie mojej teściowej w wieku 50 lat zatrzymała się @.
Lekarze byli pewni, że to menopauza.
Dopiero na samym końcu przeprowadzili badania ginekologiczne i okazał się, że jest w 7 miesiącu ciąży
.....moja teściowa ma sporo młodszego brata
Ale to było 30 lat temu
Lekarze byli pewni, że to menopauza.
Dopiero na samym końcu przeprowadzili badania ginekologiczne i okazał się, że jest w 7 miesiącu ciąży

Ale to było 30 lat temu

Mama Boo
Mama Zinella i Whitmona
mamaboo no chyba zartujeszchociaz ostatnio uslyszalam od kolezanki ze ona zna dziewczyne ktora o ciazy dowiedziala sie niedlugo przed rozwiazaniem i nei wiedziala ze jest w ciazy!
jakim to trzeba byc idiota to ja nie wiem...w glowie mi sie to nie miesci....
Niestety nie żartuję...
Na dodatek to moja siostra. Zadała mi to pytanie jak miałam 18 lat, tj. "Gdzie ty wkładasz tampona?". Ona miała wtedy 29 lat i 3 dzieci...
Chciałam odpowiedzieć, ze do d...

reklama
Podziel się: