Mała.czarna
Fanka BB :)
Powiedzcie mi jak to jest z jedzeniem malin i piciem herbaty malinowej w ciąży? Jest tyle różnych opini a naczytałam się że mogą one wywołać skurcze.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ale skurcze BH to czysta fizjologia (może to inne skurcze były, na szyjkę działały?). I jak już wyżej pisałam napar nie wzmacnia skurczy, nie wywołuje a wręcz normuje.Ale piszą też, że w niektórych sytuacjach lepiej unikać, bo napar wzmacnia mięśnie dna macicy i przez to wzmacnia skurcze Braxtona-Hicksa. Ja miałam codzienne silne skurcze od początku 5 miesiąca. Wzmacnianie ich byłoby bardzo ryzykowne w takim przypadku.
W sumie jeśli ciężarną kobietę męczą zaparcia to to nie jest taki efekt uboczny, tylko lekarstwo jakby nie patrzeć.![]()
Powiedzcie mi jak to jest z jedzeniem malin i piciem herbaty malinowej w ciąży? Jest tyle różnych opini a naczytałam się że mogą one wywołać skurcze.