Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U siebie w lozeczku :-)
Nawet na spacerze tylko tyle wyciaga.Za to w ciagu dnia jak zasnie na godzine to maxNawet na spacerze tylko tyle wyciaga.
Wieczorem zasypia i spi w swoim lozeczku, dopiero nad ranem ja biore do siebie
Ostatnio musze siedziec obok lozeczka jak Maja odplywa w objecia Morfeusza, tak, zeby mogla mnie dotykac paluszkiem;-), ew. cos robic w pokoju, bo jak wychodze to przestraszliwie rozpacza i potem jak zasnie taka rozhisteryzowana, to budzi sie kilkakrotnie w ciagu nocy, tez z placzem

napewno strasznie ciężko jest wysiedzieć w pracy po nieprzespanej nocce...
w ciągu dni śpi zazwyczj raz 1-1.5 godz. ale tylko i wyłącznie w swoim łóżeczku. o spaniu na spacerku to nawet mowy nie ma...ale w sumie to cieszę się, bo dzięki temu,mam w ciągu dnia trochę czasu dla siebie
Nie wiem, skąd to się dzieje... Ale czytałam ostatnio, że umysł dziecka w nocy nie odpoczywa a bardzo intensywnie pracuje, kilkakrotnie przetwarzając doświadczenia i emocje z poprzedniego dnia. Może to to?Ale czytałam ostatnio, że umysł dziecka w nocy nie odpoczywa a bardzo intensywnie pracuje, kilkakrotnie przetwarzając doświadczenia i emocje z poprzedniego dnia. Może to to?