reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak U Was Ze Snem Maluszka?

Sandra a nie zdarza się to przypadkiem po tym jak się Sarunia "zaniesie", bo taki oddech ciężki to się Alce zdarza właśnie po tym...

reklama
u nas ze snem znowu lipa:baffled: szybko sie budzi jak zasnie w lozeczku i beka nie z tej ziemi i biore ja do nas, w nocy przebudza sie i mnie szuka, wolajac mama i prawie lezie mi na glowe i tak spimy:baffled: nie daj boze, R, sie odezwie w nocy lub chce ja przytulic to murowany ryk :baffled:zachowuje sie tak, jakbym ja chciala zostawic, i tylko mama i mama, jak jej znikne z oczu to masakra, nawet z R. nie chce zostac............

No dzisiejsza noc była wykańczająca. Alka budziła się chyba z 10 razy:eek::baffled:. Cycki są ledwo ciepłe:no:, tak je męczyła:no2: Nie wiem co jej się stało:confused:
Mam nadzieje, że dzisiaj będzie już normalnie:hmm:.

u nas dzisiaj mała przespała całą noc- zdarzyło sie jej to pierwszy raz jakiś 2-3 miesięcy...oby tak już zostało:tak::tak::tak:

u nas w dzien tylk jest problem a tak nocke ladnie spi czasem na smoka sie przebudzi albo jak jej sie przysni cos niedobrego odpukac oczywiscie a dzien 30-1h i koniec a potem chodzi snieta ryba:tak:

Piotruś miał 3 noce pod rząd przespane bez pobudki. już miałam się pochwalić, ale wczoraj powrót do rzeczywistości - 2 pobudki z wielkim rykiem.

A Sara dalej sie budzi z placzem 1-2 razy w nocy i musze ja nad ranem brac do siebie, bo tylko wtedy potrafi pospac do 8 rano :baffled: W nocy nie daje jej juz mleka tylko nieslodzona herbatke, ktora przygotowuje wieczorem i wkladam do temosu, zebym nie musiala wstawac :-p
Dziewczyny, moze to tylko kryzys i w koncua bedziemy mogly sie porzadnie wyspac ;-):-D

Az nie moge uwiezyc, że malej sie tak poprzestawialo. Jak byłam bardzo zadowolona z jej spania : dwie drzemki w dzien a wieczorkiem już 19,30 spała z jedną pobudka na picie do rana. A od ponad tygodnia jest koszmar:szok: Owszem śpi dwie drzemki w dzien ale żeby położyc ją wiczorem spac to jest jedno wielkie szaleństwo. Śpi, przebudza sie, bawi itp., i tak do 24tej jak sie calkowicie wymęczy. Jak na razie z mężem to podejrzewamy zęby przy których do ej pory nie miała żadnych cięzkich chwil.:confused: Juz nawet próbowałam robić jej tylko jedną drzemkę w dzień żeby bardziej sie wymęczyła ale nie dało rady bo jednak jeszcze chce w dzien spac dwa razy. Bosze mam nadzieję ze to przejsciowe bo idzie wykitowac:baffled:

dzustta- nasza julka przez całe wakacje zasypiała dopiero ok 23:szok::szok: dzień w dziń- bez względu na to, czy miała jedną, czy dwie drzemki... po prostu wieczorami była tak ożywiona i skora do zabawy,że aż strach...jakies 3-4 tygodnie temu wszystko wróciło do normy i zasypia ok 20-21...

reklama
Wczoraj bylo to samo ale do tego był co rusz ryk i mi sie wydaje ze to atakije ja jakiś ząbek bo buzki nie zamykała i cały czas sie mocno ślini. Do tej pory z ząbkowaniem było super hmmmm ale to było 4-5m temu upsssssssssss ale to nie ten wątek:zawstydzona/y::zawstydzona/y:ale dokończe, ze chyba pojedziemy z nią dziś do pediatry upewnić sie z jakiego to powodu bo dostała też przy tym katarku

Do góry