reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak ułatwić zajście w ciażę?-pozycje i specyfiki

Na razie boli mnie brzuszek. tzn od 3 dni przestał trochę. Kłuje mnie bardzo prawy jajnik i czuje takie rwanie w dole brzucha. cos jakbym miała taką małą @ ale jednak troszkę inaczej. Już raz tak miałam, wiec nie chcę sobie robić nadziei. A jeśli znów dostane @ to biegnę do gina , niech mnie leczy, bo to już nie na żarty takie rzeczy. Boje sie znowu robic test. Postanowiłam, że zrobie dopiero po 3-c m dniu od planowanej @.

reklama
ja juz nic nie rozumiem. zawieszam starania, bo za bardzo to przezywam. objawy jak na fasolke, i dzis sluzik rozowy. nie z krwia tylka gesty rozowy, jasnorozowy. lososiowy. pewnie jutro bedzie @. albo jeszcze dzis.

Elżbietko, widze, ze 2 dni do testowanka?!? ;)
Wszystkiego dobrego!
Ja tez trzymam kciuki za nas wszystkie! Bądźmy dobrej myśli, bo fasolki juz czekaja, a do zestresowanych, lub przejmujących sie nie przychodzą :-[ , wiec zupełny luzik!
Od następnego cyklu będę brać wiesiołka, powiedzcie mi od którego dnia cyklu, bo jedna pisze, ze od 5dc, a inna od 11, czy jest jakaś róznica jeśli ja mam nieregularne cykle?
Pozdrawiam

reklama
Do góry