reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak ułatwić zajście w ciażę?-pozycje i specyfiki

reklama
czesc dziewczynki..:)..jestem nowa w tym temaciuki..:)..i jak zaczynalam go czytac to smialam sie niemilosiernie..a jak koncczylam to juz plakalam ..:)..ale to z waszego szczescia polecialy mi te lzy ;)jakos ostatnio tak mam..:)..ale o przez moja dzidziusie..:)..
ale ja chcialam powiedziec cos odnosnie glownego tematu..:)..nigdy nie praktykowalam nozki na sciane pupa w gore a jakos fasolka porzadnie sie zadomowila..:)..osobiscie wielbiam kochac sie od tylu w roznych pozycjach...ale najbardziej kocham w ten sposob lyzeczke i na pieska.. ::)ale ale nie kazda tak lubi..:)..klasyczna pozycja tez nam sie zdaza w roznych wydaniach..:)..ale co ma urosnac to urosnie..a te maluchy ogoniaste co odpowiadaja za fasoli i tak zyja w nas do 48 czy tez 72 godzin jak juz w nas sie wlaja cala szarancza :D :D

Izabelka..chcialam powiedziec cos odnosnie Twojego usg..jak bedziesz robila je nastempnym razem popros o dopochwowe..jest wyrazniejsze i napewno zobaczysz serduszko i dzidziusie caluska..:)..ja mialam takie w 10 tygodniu i widzialam jak moj maluszek wierzga malutkimi girkami a mial tylko 29mm..:)..i widzialam pulsujace serduszko..czyli bilo..super widok..:)..nastempne takie usg mialam za 4 dni (bylam w szpitalu)..i dzidziol mial juz 33mm..:)..ale chyba spal bo doktorek musial troszke je rozruszac aby pomachalao nozkami i rczkami..i serduszko tez ladnie bylo widac..:)..

pokaze wam fotki z tych usg..:)..

10 tydzien malenstwa..:)

poczatek 11 tygodnia

reklama
Do góry