Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U nas jest to samo, nic nie pomoze tylko cyc. Nasze dzieciaczki potrzebuja wiecej czasu i mysle, ze dopiero jak skonczymy karmic to sie zmieni...

moja tez sie za uszka targa![]()
Oli juz sie tak wsumie nie targa jak drapie sie w srodku heheh.... ta jego precyzja przy tym mnie rozbraja hehehe

chciałabm to widzieć....Jak tak czytam o waszych dzieciaczkach ktore sa tak bardzo przywiazane do cycusia to nie wiem czy zdecyduje sie karmic piersia 2 dziecko hehe :-) podziwiam was za wytrwalosc. ja jezeli sie zdecyduje na karmienie piersia to napewno od poczatku bede tez przyzwyczajac do butli i czasami odciagac pokarm zeby pozniej bylo latwiej odstawic od piersi.
ja za to ostatnio mam problem z Olim... mlody juz kilka miesiecy temu zalapal ze posiada uszy i teraz gdy zasypia ciagle sie za nie ciagnie albo opanowal do perfekcji grzebanie i krecenie paluszkiem w srodku ucha. gdy byl chory to lekarz mu zagladal do uszek czy nie ma jakiegos zapalenia ale wszystko wygladalo idealnie. problem jest o tyle ze maly nie potrafi ostatnio spokojnie zasnac i ma cale czerwone uszka od tego wiecznego drapania. uspakaja sie dopiero gdy wezme paleczke i delikatnie mu krece w uszku... ehhhhhh dzieci to maja wymagania...

o tym samym dzisiaj mówiłam do mojego D , że z jednej strony się cieszę że nie karmię piersią , chociaż są też tego minusyJak tak czytam o waszych dzieciaczkach ktore sa tak bardzo przywiazane do cycusia to nie wiem czy zdecyduje sie karmic piersia 2 dziecko hehe :-) podziwiam was za wytrwalosc. ja jezeli sie zdecyduje na karmienie piersia to napewno od poczatku bede tez przyzwyczajac do butli i czasami odciagac pokarm zeby pozniej bylo latwiej odstawic od piersi.

nie wiem czemu ale dla mnie takie karmienie jest wygodniejsze....