Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wiesz co u nas też tak jest ja myślę że Ala już się przyzwyczaiła do spania z tobą i musi czuć że ktoś koło niej leży
mnie ręka też bolała przez m-c ale już przezło
a my zaczelismy spac w samym body i pampku oczywiscie przykrywam niunia pielucha tetrowa ale po sekundzie juz ja sciaga
jak od razu ją odstawołam daleko to sie budziła ale jask miała łózeczko blisko to nie,
i sie budzi dopiero o 6-7 na cyca to biore ja do siebie, wtedy ma czas na przytulanki w łóżku i tak do 9 rano

Marysia w łóżeczku śpi od urodzenia..biorę ją do siebie, do łóżka, jak mój rano idzie do pracy ( koło 6.00)..
A tak dzisiaj padła, przy zabawie![]()
ja robie dokladnie tak samoMarysia w łóżeczku śpi od urodzenia..biorę ją do siebie, do łóżka, jak mój rano idzie do pracy ( koło 6.00)..

wiesz, nie mam za bardzo jak odsuwać bo śpimy na łóżku we 3, a łóżeczka tak jak mówisz postawić się nie da niestety.ja bym ją powoli na Twoim miejscu od siebie odsuwała...
[/COLOR][/FONT]
zdjecie rewelacja:-)Marysia w łóżeczku śpi od urodzenia..biorę ją do siebie, do łóżka, jak mój rano idzie do pracy ( koło 6.00)..