Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

zrobiłam przeciąg i troszkę przeszło.czy wasze dzieci <raczkujace siedzace samodzielnie> tez jak przebudza sie siadaja ? ...?
Paweł dzis 1 noc w łóżeczku po tym jak nauczyl sie siadac samodzielnie i wogole juz chyba 4 raz chodzilam bo płakał ... wchodze a on siedzi połoze pic i spi za jakis czas znow to samo ... lunatykuje? :|
a mnie sama doprowadza to do szalu bo uspac go teraz to naprawde wyczyn.... mlody co tylko przestane go glaskac po buzce, brzuszku czy pleckach od razu cmyk do gory i siada... i rozglada sie gdzie jestem... masakra hehe ;-)moja jak się budzi to się przekręca, i albo ponownie zasypia na brzuszku (co mnie martwi bo się boję że nie obróci główki na bok) albo siada, albo też wstaje sobie i marudzi żeby ją wziąść, przy czym jak wstaje to już otwiera oczyczy wasze dzieci <raczkujace siedzace samodzielnie> tez jak przebudza sie siadaja ? ...?
Paweł dzis 1 noc w łóżeczku po tym jak nauczyl sie siadac samodzielnie i wogole juz chyba 4 raz chodzilam bo płakał ... wchodze a on siedzi połoze pic i spi za jakis czas znow to samo ... lunatykuje? :|