Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja daje Mikołajowi normalne pełnowartościowe śniadanko kaszęDziewczyny ja mam takie pytanko ... jezeli Paweł je na noc ok.19 to o ktorej powienien zjesc "sniadanko" ? 6? czy pozniej ? moze ja o 6 tez powinnam dawac mleko z 2 miarek ? narazie z 4 karmien nocnych doszlismy do 2 <ok.3 i ok.6> oczywiscie jak wstanie ok.7.30 tez krzyczy jesc ...a no i co wy macie w lozeczkach ??my tylko podusie i kołderkę ... tak dzis zauwazylam ze jak Paweł spał "w nogach" to spał lepiej ... wtulony w jedna kołdra do jednego policzka druga do drugiego ... nawet pampka zmienilam przez sen hmmm ?
po podaniu cycka spała do 9:45 
A poza tym zauważyłam że jak jest przykryta budzi się często, teraz zostawiam ją odkrytą na całą noc i śpi!!! JUPI
Asia ma łóżeczko opatulone kocem, prześcieradło, kołderkę, w nogach zabawki;-)
Młoda spała dziś ponownie całą noc w łóżeczku:-) Nawet na karmienie o 6-tej się nie obudziła, tylko o 7 i tylko dlatego że A zaczął walić naczyniami w zlewiepo podaniu cycka spała do 9:45
A dlaczego tak spała? Przypuszczam że dlatego że prawdopodobnie A nie chrapałA poza tym zauważyłam że jak jest przykryta budzi się często, teraz zostawiam ją odkrytą na całą noc i śpi!!! JUPI
Nóżki, łapki cieplusieńkie, trochę schabiki zimne, testowałyśmy dwuczęściową pidżamkę, słodka ale nie sprawdziła się:-(
Zobacz załącznik 295402