Tinulka
Moderator
@Magda_krk czy dobrze pamiętam że spotkaliśmy się na wątku grudniowe mamy 2021? Nie wiem czy dobrze kojarzę twój nick, ale coś mi świta że w ciąży ciężko przechodziłaś covid. Jak to się wszystko skończyło?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak w nawiązaniu właśnie zrobilam sobie smoothie wiecie, seler, jabłko, kiwi, mleko roślinne, chia i inne takie zdrowe rzeczy i mój Niemąz mowi ze on też chcę -- ją zadowolona mowie ze mu zrobie, on ze nie, że zrobi sam... ja patrze a ten do tej maszyny pakuje ciastka, porządna garść ciastek, baronika czekoladowego i zalewa mlekiem (o dziwo roslinnym) ręce mi opadłyZgadzam się 100%. Też czytałam taki wpis gdzieś, że dziewczyna pisała, że właśnie ma dni płodne a jej facet zjadł maka, a mieli uprawiać seks, ops, serduszkować. Albo robić przytulanki. I jak on mógł i czy teraz to ma sens.
mogę zapytać dlaczego mówisz niemąż zamiast partner, mężczyzna, narzeczony, itp?Tak w nawiązaniu właśnie zrobilam sobie smoothie wiecie, seler, jabłko, kiwi, mleko roślinne, chia i inne takie zdrowe rzeczy i mój Niemąz mowi ze on też chcę -- ją zadowolona mowie ze mu zrobie, on ze nie, że zrobi sam... ja patrze a ten do tej maszyny pakuje ciastka, porządna garść ciastek, baronika czekoladowego i zalewa mlekiem (o dziwo roslinnym) ręce mi opadłyale jak chce to niech pije
szczęście na twarzy wymalowane
![]()
mi się podoba takie określeniemogę zapytać dlaczego mówisz niemąż zamiast partner, mężczyzna, narzeczony, itp?
Tak w nawiązaniu właśnie zrobilam sobie smoothie wiecie, seler, jabłko, kiwi, mleko roślinne, chia i inne takie zdrowe rzeczy i mój Niemąz mowi ze on też chcę -- ją zadowolona mowie ze mu zrobie, on ze nie, że zrobi sam... ja patrze a ten do tej maszyny pakuje ciastka, porządna garść ciastek, baronika czekoladowego i zalewa mlekiem (o dziwo roslinnym) ręce mi opadłyale jak chce to niech pije
szczęście na twarzy wymalowane
![]()
Bo lubię go tak nazywaćmogę zapytać dlaczego mówisz niemąż zamiast partner, mężczyzna, narzeczony, itp?
Nie wiem dlaczego ale bije od tego pretensja? Czy to moje odczucie ?mogę zapytać dlaczego mówisz niemąż zamiast partner, mężczyzna, narzeczony, itp?
wiesz co, bo mam koleżankę, która związała się z żonatym kolesiem, mają dwójkę dzieci, on się w końcu rozwiódł, ale powiedział jej, że ślubu nigdy już nie weźmie. I ona tak jakoś niby, że haha niemąż, a prawie słychać jak zęby zaciskaNie wiem dlaczego ale bije od tego pretensja? Czy to moje odczucie ?
Aaaa ok, no więc u mnie z przejęzyczeniawiesz co, bo mam koleżankę, która związała się z żonatym kolesiem, mają dwójkę dzieci, on się w końcu rozwiódł, ale powiedział jej, że ślubu nigdy już nie weźmie. I ona tak jakoś niby, że haha niemąż, a prawie słychać jak zęby zaciskapo prostu jestem ciekawa skąd to słowo się wzięło.